orientering!

imorn ska vi ha orientering! :( Det kommer bli trååkigt .. jag är jätte dålig på det! Det endå bra med det är att vi slutar typ 1 och kommer inte ha lektioner! Efter det kommer jag ha som vanligt dans. Idag har jag vart i skolan och haft det helt okej. Det är rätt kul i skolan nu när vi har lärt känna 7b och 7en mycket bättre. Juste en tjej i 7en gick runt idag i skolan och delade ut papper om nåt sleep over hon ska ha på fredag. Hon bjöd nåra i min klass och nåra i 7b. Vi frågade om hon bjöd alla men hon sa att hon bara bjöd dom coola :P Har ingen aning om jag ska gå eller inte. Tror inte det, typ ingen från klass ska. Aja nu ska jag gå och kolla på tv.

Pussar


blåmärke

hejhej, kom precis hem. har haft street idag! Skiit kul! Vi hade en vikarie som va as rolig! :P Han va rätt söt också. Juste på dansen idag så visa emilia att hon hade fått blåmärken på hakan av att felicia hade typ klämt där :P Efter det så gjorde hon typ det på alla ? :P Haha har ingen aning varför. Jag fick ett väldigt snyggt blåmärke ..

Pussar






snyggt va? :P


snygga jeans

dom här snygga jeansen har jag fått låna av ida :) Jag älskar dom!







snygga va? Lappade jeans med dragkedja längst ner från gina tricot! Jag älskar dom <3

olivia


Hemma hos ellinor :)

hejhej nu sitter jag hemma hos ellinor. Vi har nämligen håltimme! Efter det har vi gympa sen lunch sen No och sen slutar vi! Vi slutar tjugo över två :D Efter det ska jag hem och sen kommer agnes! Vi ska va hos mig en stnud men sen ska vi dra till tegner och dansa. Nu ska jag kolla klart på Pelle Svanslös :)

Pussar


fia mika elllinor ida och jag i våras <3 :)


tråkigt

har inget att göra eller pappa kommer hem om typ en timme och han sa att jag skulle förbereda maten :P vi ska äta pannkakor! Så jag ska typ göra smeten :) Det här är mitt tredje inlägg idag! Jag är är duktig! :P

Pussar


saknar ..

togs samma kväll


idag är jag snäll

bjuder på lite bilder idag ,


har börjat få långt hår! :D

inget smink idag


och lite gamla bilder


julia älskling

jag och linnea

ellinor och jag

agnes och emilia

agnes <3

gammal men såå söt

andrea


gamla tider .. <3


olivia


?

heej sötisar :) idag har jag haft en vanlig dag i skolan och faktiskt haft roligt! :) ha inte hänt nåt nytt direkt. Sitter hemma och tittar på totally spices ;) och äter mina goooda kolakakor som jag gjorde igår. hade pardans igår och det va skit kul! Vi började med vals och det va faktiskt väldigt kul! Juste på fredag ska jag på lilla melodifestivalen! Det kommer bli skiiit kul! Agnes bjöd mig :) Tack älsklings agnes <3 hoppas ni blev nöjda med bilderna! tog inte så många.. hade för kul så jag glömde :P

olivia


gammal bild på mig och ellinor <3


Inget att göra!

min dans börjar om typ 2 timmar och jag har inget att göra nu! Jag kan inte åka dit nu då kommer jag va helt ensam liksom. nån som vill hitta på nåt typ en och en halv timme? :)

olivia


wille ..


marcus


grim

wille

marcus vill inte va med på bild

fia älskling :)

vid vattnet

typ båthusen

per, typ en av ledarna . dom andra bilderna va jätte mörka så jag lägger inte in dom. :) <3


:)

nån undra vart vi åkte och det var Vässarö. En liten och gullig ö ute i skärgården! Och ja, det finns fler bilder på marcus och wille där man ser deras ansikten! :)

olivia


Trött

hej alla, jag skrev inget mer igår för att min mormor kom och vi kollade på båda bridget jones filmerna! Myysigt! Nu har jag precis ätit frukost. Idag ska jag nog mest ta det lungt . Är lite förkyld.. igen. Vet inte vad jag ska skriva så jag slutar nu. Men vi hörs senare idag! åå, min data är helt cp! Inget funkar så jag kan inte lägga upp mer bilder nu ..

Pussar






Godmorgon!

Godmorgon alla läsare :P Jag vakna för typ en timme sen och har ätit frukost. Idag ska jag va med ida, marcus och fredrik . Vi ska typ gå på bio! Jag har vart duktig och laddat över bilder från klassresan men alla kom inte med? Så det blev bara nåra stycken men jag gör ett till försök ikväll!

olivia


ida och mika innan vi åkte båt <3

fia och ellinor :) <3

eden


trötta marcus och wille, klockan var typ åtta :S

jaa, det va alla som gick! Har många fler som jag laddar över senare idag!


tillbaka!

hej bloggen!  Nu är jag tillbaka från en jätte rolig klassresa. Kan tyvärr inte lägga upp bilder från klassresan idag, datan vill liksom inte!? Jag gör ett nytt försök imorn! Jag lovar. Jag har verkligen lärt känna 7b mycket bättre! En kille som heter Samuel är såå rolig! Han är bra så knäpp .  Längtar faktist till skolan imorn, det är kul med nya vänner :P Nu ska jag gå och titta på idol! Men vi hörs imorn!

Pussar


Klassresa imorn!

japp, imorn bitti åker jag på klassresa! Så jag kommer inte blogga förns på torsadg, kanske onsdag om jag hinner och orkar! Idag va jag på stan med mamma och köpte ett par jeans och ett par pumps. lägger upp bilder på det sen! Efter det åkte jag till dansen och hade pardans, det va jätte kul! Förutom att max har typ brutit knogen så vi kunde inte göra nåra kast/lyft . Så vi hörs på torsdag!

PS. bilder från klassresan kommer! Då kommer bilder på marcus&wille för dom som ville ha det :P

olivia


jag emilia och felicia,man ser typ inget :P

jaa, vi är lite konstiga som ni ser ..

emilia och konstiga felicia! <3


lördag

hejhopp, kom precis hem från att ha varit med felicia. jag träffa henne vid typ halv två så jag har inte varit med henne så länge men hon skulle till sin farmor. Vi ska träffas sen efter det också och då kommer emilia också! dom ska sova här! jag och felicia har ätit på mc donalds och vi kika in på io också. Sen gick vi till nån park där det va massa killar som åkte skateboard :P de va en väldigt söt kille som jag och felicia titta lite på men sen blev det pinsamt.. aja, nu väntar jag på att mamma ska komma hem :)

Pussar

 
det här hade jag fast en blå adidas tröja också :)

en bild tagen häromdan :)


FÖRLÅT!

FÖRLÅT! jag har inte hunnit blogga! har haft jätte mycket läxor den här veckan! Är verkligen ledsen. Men jag ska försöka blogga mer! det har inte direkt hänt nåt nytt dom här dagarna :) ikväll ska jag äta middag hos samuel och sen mysa hemma!

Pussar


hade på mig det här i tisdags, man ser inte så mycke men men..

hade på mig det här idag


hörs imorn!


Min helg + måndag

hej sötisar, Har inte orkat skriva nåt men jag skriver nu. I fredags va jag i skolan som vanligt och efter skolan gick jag till åhlens och köpte ansiktsvatten som är jätte bra! Sen gick jag hem med eden och vi gjorde inte så mycket. Sen typ vid 6 kom felicia hit och då titta vi på my camp rock och sen åt vi tacos. Efter maten vid typ åtta gick jag felicia ut. Det va typ inga ute och det va trååk .. Vi gick hem och myste med chips och sex and the city! Sen busringde vi massa men felicia somna rätt tidigt :P Gulligt! På lördag va jag med fia och mika och vi va i vasa parken en stund. På kvällen sov jag hos ellinor. Vi va hos wille en stund men de va inte så jätte kul så vid halv elva gick vi hem. vi kolla på hairspray och åt godis! På söndag va jag hemma först och plugga och sen vi typ ett träffa jag felicia. Vi gick till vasa men det va inge kul så vi ringde wille och marcus angus och wk och så mötte vi dom. Vi gick till io (inferno online) och va där en stund. Men jag och felicia mådde as illa att va där så vi gick ut och tog luft och då kom en kille fram och fråga om vi ville gå på nån fest-disco :P Sen gick vi till dansen och hade en rolig danslektion men max va inte där så jag hade ingen partner. Idag gick jag till skolan och sen hem. hade ingen dans idag så jag ska passa på att plugga!

Pussar


ida och mika gullisar <3


felicia ikväll!

jaa nu sitter jag här hemma med eden, jag mika eden och fia va på åhlens och jag köpte ansiktsvatten :P Nu gör vi ingenting men eden ska snart gå och då måste jag städa! Sen vid typ halv sex kommer felicia hit! Vi kommer ha det skiit kul! Vi kommer ha myys! Nu ska jag gå och göra nåt? Men vi hörs senare!

Pussar


eden and me :)

haha den bjuder jag på ;)


bilder från igår och lite om idag

hejsan sötnosar,idag har vart en vanlig och rätt långtråkig dag i skolan men dansen var helt okej, det var balett idag och det är ganska kul men det är kul att träffa kompisarna! Efter dansen träffa jag julia, hon skulle dansa efter mig :) Jag var ful och hon va söt! juste, imorn har jag studiedag och det kommer bli skoj! Skulle gått på grönan men det va tydligen stängt :( Så det blir nåt annat roligt! Nu ska jag kolla på vänner. Hörs imorn!


jag på innan gumpan.

ellinor jag och mika på gumpan :)

jag och ida älskling efter skolan <3

söta felicia innan dansen <3

Pussar


Sööta ebba!

Dom här söta bilderna på ebba hittade jag på hennes blogg. Kolla in hennes blogg här! http://ebbagyberg.blogspot.com/ 




älskar dig gumman <3

Pussar


Måndag

Hejhej, kom hem från skolan för typ en timme sen. Har ätit mellis nu och så och pratat med nåra jätte gulliga små killar på gården ;) Idag har jag vart i skolan och gått på tråkiga lektioner. Åt glass på lunchrasten och det var gott! Sen gick jag hem och nu sitter jag här.


det här har jag på mig idag :)

Pussar


hejsan

måste bara lägg upp en jätte fin bild på emilia sötnos <3 hittade den på hennes blogg http://emiliaberglinds.blogg.se/



asså titta på henne, så himla fin! <3

Pussar


Tråkig dag

godmorgon alla söta, nu ligger jag i sängen med datan. Igår va jag på landet över dan och sen på kvällen va jag hemma och myste! Idag ska jag mest va hemma för att bli riktigt frisk och så måste jag plugga. Sen imorn ska jag gå till skolan och sen träffa felicia :)


jag och ebba på hennes landställe i påskas :)

olivia <3 ebba

jag och ebba är konstiga!

haha ebba!

Pussar

Fredag

åå blir så irriterad! Jag vill vara frisk så att jag kan gå till skolan och sova hos julia! Jaa, jag kan inte och får inte sova hos julia !!? Faan, har längtat så efter det! Och nu blir allt förstört! Jag måste antagligen följa med till landet för typ hela min familj ska det så .. Det är skönt på ett sätt för man mår så bra av att vara där :P Det är så skönt att vara där men det finns typ inget att göra där om det inte är nåra där, emma ska inte dit, tuva&freja ska typ ut men ska bo hos frida och linus och alla andra ska typ inte heller ut :P Så jag kommer nog ha tråkigt!

Puss&Kram


emma hos frida i våras :)

emma och tuva <3

emma tuva och jag :) <3

Ansiktsmask

Har precis haft ansiktsmask :) Jätte skönt, man känner sig så fräsch efteråt!


den här ansiktsmasken är jätte bra! ;)

kolla vad liten och sööt min katt är! Jag älskar min katt Betty <3

Puss&Kram

Dagens Outfit

Såhär går man klädd hemma idag :)


råkade puta med rumpan! :S

tights från gina tricot och mimmi tröja från h&m ( typ fyra år gammal )

Puss&Kram

tog lite bilder :)

tog nåra bilder när jag va hemma idag :) <3
svart vita vart det ;) <3
Puss&Kram

 


Tisdag&Onsdag

jahopp, det blev hemma idag igen, mår inge vidare. har vilat och nu har jag precis ätit lunch. Igår provade jag att gå till skolan och det gick bra. Men sen hade jag min första danslektion igår men den kunde jag inte va med på utan jag fick sitta och titta på. Det va inte så kul, blev bara ännu mer sugen på att börja dansa. Men sen när jag vakna imorse mådde jag inte bra! Mamma kom in med frukost på sängen men jag orkade inte sätta mig upp äns. Sen kom pappa in och och fråga om jag verkligen skulle gå till skolan idag, så det blev hemma. Ska ju sova hos julia på fredag men vi får se hur det blir. Hoppas på det bästa! :)

Puss&Kram


en bild på mig ellinor och ida <3 :) älskar er!


RSS 2.0