Hejdå Sverige!

Nu drar jag till London i några dagar! Ska bli så skönt! Vi hörs när jag kommer hem. Puss på er!


"Flygoutfit"



Crazy! Fint att mitt tuggummi håller på att ramla ut också..

En annurlunda kväll

Hejsan! Kvällen vart inte riktigt som planerat. Jag och Agnes kom till fryshyset vid 7 och ställde oss då i kö med massa andra vänner. Efter att ha stått där i typ en halvtimme kommer en som jobbar där och säger att dom kommer ta kön från andra hållet, så vi måste flytta till andra sidan och då hamnade vi typ i mitten av kön när vi innan stod typ längst fram! Fett segt var det. Så efter att ha stått i den kön i två och en halv timme och inget hända så ruttnade jag och sålde min biljett och åkte hem. Men om det inte hade vart så att jag skulle till London imorn så hade jag stannat kvar och köat, för nån gång måste man ju komma in. Haha, jaa.. så denna kväll blev väldigt annurlunda men ändå kul. Väldigt flummig. Nu måste jag gå och lägga mig för jag måste upp ganska tidigt imorn eftersom jag åker till London!
Såhär såg jag ut ikväll. Ett par blåa jeans med en svart frans tröja + smycken.

Du betyder för mig.

Såg att sötaste Tanja hade gjort ett urgulligt inlägg om mig på hennes blogg! Kolla hennes blogg (den finns med på länkar) Ville iaf bara säga att jag älskar dig Tanja! Och du vet att jag ALLTID kommer ställa upp för dig. Vad som än händer. För du är min vän och det är vad man gör mot vänner. Jag håller med om att vi håller på att glida isär eller växa ifrån varandra. Men det får vi helt enkelt sätta stopp för! Det får ju inte hända, så är det bara.



The wave

Godmrgon! Har fixat mig nu så jag sitter bara och kollar på tv. Vid tre kommer Agnes hit och då ska vi fixa oss till kvällen för sen vid sju drar vi oss mot hammarby sjöstad. Kul ska det bli! Men jag måste faktiskt packa nu.. har inte gjort det än och jag åker imorn! Herregud vad ska man ha med sig?!


Home sweet home

Sho! Nu är jag hemma igen från Eleonors middag, eller middag och middag. Galen kväll var det iaf! Kom till henne vid halv tio ungefär och nu är jag hemma, så nån lång stund vart det inte men kul hade vi det! Körde en tuff sanning&konka så lite saker hände allt. Men tänkte faktiskt göra mig iordning för jag måste packa imorn! Godnatt och puss på er!


Saknar dig!


MORMOR&FARMOR

Nu är farmor och mormor hemma hos mig och vi ska ha en suuuuper mysig middag! Sen sticker jag till Ellinors tjejmiddag en stund. Puss!


HAPPYFACE

HÖSTLOV

YEES! Nu är det äntligen hööstlov! FYFAN vad skönt. Shit vad glad jag är! MEN, första veckan efter lovet har vi två prov och vi ska lämna in två bokrapporter.. Inte ok! Men ska försöka göra bokrapportena nu i helgen för på söndag åker jag till Looooondon! Jävligt nice är det. Men nu måste jag faktiskt göra en bokrapport. Puss på er!



FUCK YOU.

TODAYS OUTFIT


TODAYS FACELOOK

Agnes i telefonen.

Sitter och pratar med Agnes i telefonen, vi snackar om The wave som är på lördag! Ska nån gå? Själv ska jag och Agnes gå, Andrea kunde inte :( Men nu måste jag plugga! Puss




MAKE UP

Ska gå och tvätta bort min make up nu! Hade dans idag. Det var kul! Puss


heting.

KORT INLÄGG

Halloj! Ligger i sängen och ska titta på New Moon. Idag firade vi FN dagen i skolan och det var helt okej! Sen mötte jag upp Andrew och vi åkte till dansen och hade jazz. Hörs imorn. Puss på er!


FRESH

Såja! Nu har jag duschat, så känner mig äntligen fräsh igen! Hunnit kolla på The event har jag också gjort. Så sjukt bra! Loveit. Nu tänkte jag fixa mig för natten. Puss och godnatt!





Sunday

Förlåt för dålig uppdatering men så blir det när man har kompisar som man måste umgås med! Och det är nog såhär det tyvärr kommer bli. Har inte alls mycket tid för att blogga men det kommer upp ett inlägg så fort jag har tid och möjlighet! Idag har jag iaf tränat, balett och pardans! Pardansen kul som vanligt! Igår var jag i Tyresö och sov hos Agnes kusiner, med Agnes och Andrea! Skit mysigt hade vi det. Badade i swiming poolen och bubbelpoolen! Super nice var det. Sen kollade vi på skräckis med Mattias och Niklas i stugan som vi sov i. Men nu ska jag äntligen få hoppa in i duschen och bli fräsh. Vi hörs senare!


Just nu:



Igår:






JÄTTE DRIVBILDER. HAHA


You are so far away, but still so near.




Idol

Sitter och glor på idol med glass och varma hallon! Nice! Sen blir det någon film.


Älskade iPhone


Nytt

Halloj! Gick på stan med mamma idag och köpte lite "bas" grejer. Ett par svarta tights, strumpor och ett väldigt sött armband som jag är lite småkär i. Ikväll blir det myyys med film och massa gottegrejer! Ni får ha en underbar fredag så länge!




Love it.

FRÄCKT

Mina naglar är pretty awesume!



Tjockisar

Hej! Idag slutade vi tre och då gick jag och Eleonor hem till henne och bakade, haha. Vi bakade kolakakor, kladdkaka, chokladmuffins och nu har vi precis tagit ut våra kokostoppar! Haha, riktiga tjockisar är vi. Nu står allt och svalnar men sen ska vi ju försöka trycka i oss allt.. Puss!


Bilderna på kakorna ska jag försöka fixa.


BAKA

Thoho! Slutade nästan en hel timme tidigare i skolan så jag gick hem och tänkte baka kolakakor. Så gott ju!



Facelook today

Tuesday

Sorry för lite halvdålig uppdatering men så blir det när man går i åttan. Idag har jag iaf vart hemma bara. Har pluggat SO och gjort andra små grejer. Rätt tråkig dag helt enkelt. Men min syrra kommer nu men vi hörs imorn! Puss



Idiot.

Lägg ner äckliga unge! Ingen gillar dig. Ingen.


You know I love you.

Sho allesammans! Har haft pardans ikväll ju och jäklar vad kul det är. Loveit! Imorn är det måååndag och det betyder skola! Vill inte! Vill ha helg igen. Nästa helg kommer bli sjuukt rolig! Är taggad som fan! Nu ska jag snart titta på The event! Älskar. Men puss på er.


Älskar dig!


Partylover #2

Bästa fördelsedagsbarnet

Najsigt bajsigt

Andrew är här och vi pluggar! Vi är bra. Och snyggast.
'

Gilmore Girls

Godmorgon! Sitter just nu nyduschad i balettkläder och kollar på Gilmore Girls! Senare ska jag möta Andrea? Om hon svarar. Måste slänga smutstvätten i korgen nu och packa väskan! Puss


Midsommar


Partylover



















Det togs massa som tyvärr inte kommer komma upp här.


Bubble Gum


Lyckat

Festen igår var iaf sjukt lyckad. Tack älskling! Är sjukt trött nu efter allt dansande så ikväll tar jag det lungt och myser. Imorn är det söndag och då är det som vanligt dans och plugg som gäller för mig!



14 oktober

Hallå! Skolan var faktiskt nice idag. Hade hemkunskap! Nu gäller det att plugga plugga plugga! Har matte prov imorn. Usch! Imorn är blir det fest så ska möta några innan vid 3 så det blir inte så mycket bloggande då. Men ska försöka! Puss

Ignorera mitt ansikte!




This suck

Tjabba! Idag hade vi ju orientering på Lidingö! Haha jag och Eleonor måste sett ut som två blinda hönor. Bra gick det inte men OK kanske. Vi hittade 9 av 26 kontroller. Bra gjort Olivia! Men jag tror att vi gick G iallafall! Imorn är det vanlig skola fast vi ska på teater under dagen och senare ska jag förmodligen simma. Missade när vi gjorde det. Ska kolla på TV nukära vänner! Puss på rumpan 


Från Andrew


Jag älskar dig Olivia!

HELVETE!

Helloo! Skolan och dansen gick grymt idag! Efter dansen gick jag och Ebba och handlade matsäck till imorn. Har orientering! Och vi har bara två timmar på oss! Helvete! Nu ska jag väll göra iordning inför imorn och så. Pöss på tån!


The event

Sho! Är hemma från bästa pardansen och har ätit och sånt. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och bli fräsh och sen sätta mig och glo på min nya favorit serie! The event :D Skit spännande! Imorn är de skola igen. Känns halv kul..


Jag och Ellinor i början av detta skolår. Älskar dig!


Balett

Jahopp, då drar man iväg på balett då! Hörs senare idag? Puss



Haha, snyggaste outfiten hitills?

Älskar dig

 

 


Young dad

Hejsan! Vi har inte åkt än, haha! Snart drar vi! Bio börjar inte förns fyra så.. Nu sitter jag och leker med kameran och Andrea står och sminkar sig! Pöss







9 oktober





Nu drar jag och Andrea in till stan och går på bio!

Duschen nästa!

Nu hoppar jag in i duschen och blir fräsh!



It's on

Nu blir det dans med Andrea och sen blir det film! Camp rock 2 såklart! Haha!


BILDBOMB











Några av bilderna vi tog!

It's friday my friends

Hej kära vänner! Idag är det fredag och det betyder HELG! Yes, är hos Andrea på ingarö och ska ha skoj! Blir så jäkla taggad på att blogga när jag är här! Så det betyder att det blir mycket bloggande! Det gillar vi. Nu ska jag och Andrea gå ut och ta bilder med system kameran! Hörs senare vänner!








Lite coola bilder på en cool tjej

Värme, vart tog du vägen?!

Har pratat med Andrew och vi bestämde att jag ska sova hos henne imorn! Nice! Har ni föresten märkt hur kallt det har blivit på sistone? Usch! Vill verkligen tillbaka till sommaren. Den härliga värmen och dom långa kvällarna!




Ansiktsmask!

Sexig!

Regnet störtar över oss

Halloj! Kunde inte blogga igår men nu är jag tillbaka! Var hos Ellinor efter skolan idag och vi gjorde matteläxan, jag försökte agera matte lärare! Men det gick ju siså där.. Haha! Nu är jag hemma och ska snart äta! Ikväll tänkte jag ta en ansiktsmask och måla naglarna :D Imorn är det fredag! Fyfan va skönt och jäklar vad veckan har gått fort! Det gillar vi! Juste, fick en iPhone igår! I'm so happy!






*hej Olivia*

*Neeej, jag vill inte ha en puss!*



Godnatt!

Eller godnatt och godnatt.. Ska gå och måla naglarna och kolla om det är något roligt på tv! Sen blir det sängen!




This is nice!

Yes! Har kommit en bit in i pluggandet och tycker det går rätt bra! Syrran förhörde mig nyss och det gick hyfsat faktiskt! Visste ni tillexempel att vatten är som tyngst vid 4 grader? ;) Snart är det mat också, känner det på doften. Mums! Är faktiskt rätt glad idag :D Hände en kul grej i skolan som ni inte får veta men som några läsare nog vet! Glad är jag iaf!


Oj vad stor den blev..
Bild från igår när vi var påväg till dansen.


Plugg plugg och mera plugg

Åh! Hatar skolan! Hatar alla äckliga läxor man får! Imorn ska jag ha FYSIK prov och det får väl gå som det går. Har inte plggat mycket men sitter nu iaf! Slutade fyra idag och sen gick jag hem.. det var allt. Hejdå!


Kusin <3


Släng in en kommentar om bra partylåtar?

Snälla kan alla som kikar in på min blogg också slänga in en liten kommentar om bra partylåtar? :D
Behövs verkligen nu! Tack!


Saknar er!


Plugg

Sitter hemma hos mig med Andrea och pluggar och tittar på idol. Senare idag ska vi ha pardans!

Helgen

Fick en fråga om hur min helg var. Och jaa, så här var den: På fredag var jag hemma och bara chillade! Åt god middag och sånt. Sen på kvällen gick jag ju på bio och såg I rymden finns inga känslor. Gym! På lördagen var det en seg morgon men gick iaf hem till Ebba vid halv 1. Va där och åt lite och pratade om massa grejer eftersom vi inte setts på länge! Sen åkte jag och mötte Agnes på stan och vi gick runt och kollade i affärer och tog en fika på Espresso House. Fick med mig hem pärlörhängen från Pub. Nice! Sen åkte vi hem till mig och hon åt middag här och vid 9 följde jag henne till the busstation och sen gick jag hem och kollade på Indiana Jones med kära familjen! Och sen somnade jag. Så det har väl vart min helg. En väldigt lugn helt enkelt?






En osminkad och väldigt trött Olivia!

Thank god it's sunday!

Godmorgon! Har precis duschat och ska måla naglarna nu! Sen ska jag åka och möta Andrea i tcentralen och vi bär av mot Base! Hallå, är det nån mer än jag som längtar grymt mycket till vintern föresten?! Att åka skidor, sitta i en värmestuga på toppen och dricka varm choklad?! Gaaash vad det är härligt!


Med skolan i Romme

Photo Booth

Hejhopp! Sitter hemma hos Ebba och leker lite med hennes webbcamera. Måste skynda mig nu för jag ska träffa Agnes halv två! Puss






Godmorgon!

Filmen igår var skit bra! En riktig "feel good" film och riktigt rolig var den! Sitter nu och dricker te och tittar på Sex & the city. Puss så länge



I rymden finns inga känslor



Vid nio ska jag, Amanda och Samuel dra iväg på bio! Kommer bli grymt! Puss


Heeeelg förfan!

Yes! Nu är det helg igen :D Som man har längtat! Fast det här kommer bli en lugn helg. Är förkyld.. Usch! Så ikväll ska jag på bio och imorn kanske sova hos Andrew. Skulle ha gått på fest ikväll men det går icke eftersom jag är sjuk. Bajs!
Jag & syster

RSS 2.0