Pettson och Findus

Hejsan! Marcus, apollo, mika, emmy och ellinor gick precis så nu sitter jag vid datan! Vi har tittat på Pettson och Findus och myst, och kört lite wii. Trevligt trevligt ;) Måste plugga lite spanska sen för jag har spanska prov på torsdag! Men först ska jag sitta en stund vid datan!





Pussar


...


Tummen upp.

Tänkte visa bild på hur tröjan ser ut. Det va inte så lätt att ta kort men jaja.





haha det var skitsvårt. Det står på framsidan Ulrik Munther I <3 you
Och på baksidan Guldet det ska hem till göteborg :)


Pussar


Första advent

hejhej, idag är det första advent! Julen börjar närma sig nu :D Idag ska jag väl hjälpa felicia lite med att julpynta hos henne och sen i eftermiddag har vi pardans! Ska göra mig iordning nu men vi hörs ikväll!





Pussar

Ulrik är grym!

Ulrik vann hela MGP! Han är så sjukt bra och söt. Vi prata med hans kompis efteråt och fikc hans tröja och nummer! :D Jag har haft en skit rolig kväll kan jag säga! Kommer inte glömma på ett tag :P



ååh, jag döör !

Jag är lycklig!

Är med felicia, fred och jonte nu. Vi gör inte så mycket men ska försök hitta på nåt nu!







Pussar

Outfit ♥



Pussar

hemma hos felicia!

hejhej, kom precis hem hit till felicia. Vi ska börja göra oss iordning nu till MGP, har ingen om vad vi ska ha på oss ? För mig blir det nog en midjekjol med nåt till :) Nu måste jag gå!










Pussar

Sista inlägget.



guuulliig bild!


Filmdags!

Nu ska jag, hjalmar och tor titta på en film som heter Ghost World :P Haha, vet inte om den är så bra men hoppas på det. Skriver nog inge mer ikväll så vi hörs imorn!

Pussar

klar för kvällen!

Nu kommer våra gäster snart och såhär ser jag ut :)









Pussar


nu kommer en efterlängtad...


fredag!

heejsan! Äntligen är det fredag! Såå skönt. Idag har det inte vart så kul i skolan. Asså, jag vill verkligen byta skola. Skulle ju ha börjat i Engelbrekt med felicia men sen fick jag inte för mina föräldrar för det var typ misshandel och mobbing där så det blev inget. Men många säger att EG är bra men det är typ jätte lång kö dit så det kommer antagligen inte bli nåt där heller. Jag vet typ inga bra skolor här i närheten. Vasa real, men den är typ inte så bra. Min syrra gick där och tyckte den va sådär. Ni kanske vet nån bra skola? Nu ska jag ta det lungt och sen vid typ 7 kommer våra gäster!




det här hade jag på mig idag.





Pussar


mammas pojkar ;)

hejsan! Kom hem från dansen för typ 40 min sen. Har ätit och kollar nu på mammas pojkar! Imorn ska vi ha gäster, typ pappas kompis och hans familj :) Och sen på dagen på lördag ska jag hälsa på mitt kusinbarn! Har sett bilder på henne, hon är såå söt och tjock! Hon är typ tre månader? :D Och sen ska jag se Ulrik :P Förlåt om jag tjatar men han är bara så bra!



jag när vi va hos tanja på halloween, hade nyss badat!



Pussar


Rubrik?

Tjenare, kom nyss hem från dansen. Nu ska jag väl snart äta, och sen plugga lite kemi. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Imorn händer inget nytt. Bara vanlig skola och sen dans! Jaa, vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag älskar mina vänner! Felicia Andrea Agnes Emilia Tanja Emelie Kyra. Tack för att ni finns! :P
det här hade jag på mig på dansen idag!
och såhär ser jag ut.
saknar min ebba!
Pussar

kort inlägg.

sitter i datasalen igen och skriver typ jämförelser på svenskan :P Inte kul. Idag har jag balett halv fem så jag måste gå direkt till dansen efter skolan! Slutar nämligen fyra idag :( Orkar inte! Tänker bara på helgen, kommer bli så himla kul! :D


ganska gammal bild, älskar er! <3


Pussar

Ugly Betty!

måste skynda mig, Ugly Betty har börjat!
okej, den va inte fin!
haha, han ta lite bilder också ;)
Pussar

dans och föräldrarmöte!

hejhej, idag ska jag ha dans och föräldrarmöte! är nervös för mötet :S Tänk om det inte går bra för mig..men det tror jag faktiskt att det gör :P Efter dansen ska jag iaf hem och titta på Ugly Betty :D Och på fredag ska nog inte marcus sova hos mig, eller jag vet inte men vi ska kanske ha gäster och då kan inte han va här! Längtar till helgen! Kommer se Ulrik! :P Nu måste jag göra lite läxa om jag orkar..




Ååh, tycker den här bilden på emilia är så himla fin!
Älskar dig <3

Pussar


träning med pappa!

hejsan, japp nu ska jag bara göra klart min läxa och sen sticker jag och pappa och tränar :P  Kommer bli najs ;) Nu måste jag verkligen plugga!



kommer bli bäst med felicia i helgen!



Pussar


Läxa, kakor och sex and the city!

japp, så ser min eftermiddag ut :P Mika och jag gick hem till mig efter skolan och har precis tagit ut våra underbara kolakakor! :P Dom är såå himla goda! Vi ska göra läxa och sen titta på sex and the city med kakor! Nu måste vi plugga. Hörs ikväll!
haha jaa, vi hann ta lite bilder också :P
Pussar

hemma från ett jobbigt danspass! :P

japp, nu kom jag precis hem från pardansen! Det va skit kul idag som vanligt! Vi hade också en timme extra då vi tränade kast :D Det va skoj! Nu är jag skiit trött! Sov bara typ 4 timmar i natt så jag kommer sova gott i natt! Nu ska jag snart äta köttfärssås och spaghetti (stavning?) Har haft en skit rolig helg kan jag säga! :D Längtar till nästa för den kommer bli as bra den också! Då kommer ... sova hos mig på fredag, tror jag, och sen på lördag ska jag se Ulrik! :P Och sen sova hos felicia :) Kulkul!
Pussar

Myyyskväll!

Nu har vi gjort iordning oss och kommer ha bästa kvällen! Vi ska äta pizza och gå spökrunda!



haha jag, ellinor och emmy :P


Pussar


Snart drar jag till emmy!

heej! Snart drar jag till emmy, hoppas att det kommer bli kul det här! Men det tror jag verkligen :P Glömde berätta att igår va jag marcus fia eden och mika också på odenplan och kolla lite presenter till emmy! Men efter en stund åkte jag och marus hem till mig.. Aja nu ska jag packa väskan så allt är klart :)
jag just nu :)
Pussar

Jag älskar Twilight.

Nu är jag hemma från en underbar kväll med syrran! Vi har vart ute och ätit och sen åkte vi ner till biografen Park och såg New Moon! Det var helt sjukt mycket folk där. Eller tjejer :P Det gick inte att va där inne för det var så trångt men det var det värt! Det va så kul för alla skrek när man såg Edward första gången :P Och när man fick se Jacobs kropp ;) Sen va det massa skrik på andra ställen också. Det finns inte så mycket mer att säga om det än att jag älskar Twilight och Edward Cullen! Ååh, han är så söt.
Jag hade på mig en grå/silvrig klänning från weekday och ett par svarta tights. Sen hade jag en kappa till det och ett par converse. Nu ska jag titta på tv eller nåt tror jag :P Imorn sover jag hos emmy! Kommer inte kunna skriva så mycket i helgen eftersom vi typ ska va på emmys land och sen på söndag ska jag dansa men jag skriver på måndag. :) Ha det så bra!
hade den här klänningen ikväll, inte så bra bild.
passar jag i mittbena? Säg ärligt nu!

Pussar

fredag!

hejhej, sitter i datasalen nu och har engelska. Slutar om typ en timme. Efter skolan ska jag hem och sen på kl halv sex ska jag möta min syrra på stan så ska vi äta på resturang och sen ska vi se New Moon! :D Äntligen, har väntat flera veckor! Nu måste jag jobba :P Hörs sen !





Pussar


stör mig!

ååh, det finns en speciell person som jag stör mig extremt mycket på! Vill inte säga hennes namn men hon vet nog vem hon är. Hon är så störd och falsk. Hon skriver saker om personer hon knappt känt i nåra dar! Att hon älskar dom mest och att dom betyder mest för henne. Vem gör så? Jag har känt henne i åtta år vafan, aja orkar inte bry mig om henne. Så fort jag hör hennes namn blir jag irriterad. Nu ska jag gå och göra nåt som gör mig glad igen. Hörs imorn babes! :P
Pussar

ont i kroppen.




hejhej! Kom nyss hem från dansen. Har skit ont i hela kroppen! Imorse när jag vakna hade jag också ont överallt, kände mig klen och hängig men sen tog jag en alvedon och gick till skolan. Då kändes det mycket bättre. Hade inte alls ont faktiskt. Men sen nu efter dansen kom det tillbaks. Jag skulle ta det lungt men de va så kul så jag dansade :P Och det gjorde att jag fick ont. Nu ska jag snart äta middag och sen gå till ebba och hämta min tröja hon har lånat. Och sen ska jag också låna nåt av henne :P Imorn är det dags för New Moon! :D


Pussar


Är trött.

Ignorera rubriken till förra inlägget. Vet inte varför jag skrev så? :P Är så trött så jag skrev nåt bara, tror jag :P Nu ska jag titta på tv. Hare bra!


älskar er! <3

Pussar


passar jag?

hejhopp igen, har ännu ondare i armen nu :S Håller på med matte läxan, vi ska komma på egna matteproblem tills imorn. Är snart klar med det och då ska jag nog titta på tv. Men nu måste jag gå och göra klart. Imorn är det torsdag och då slutar jag tre. Sen har jag dans men sången är inställd. Så jag kommer hem tidigare. Längtar till fredag! New Moon med syrran! :D







Pussar


Det gjorde ont!

tjenare :P Tog ju sprutan idag och det gjorde faktiskt ont! Jag brukar inte tycka att det gör ont men den här gjorde de. Jag skippade baletten idag för jag hade ont i armen och jag har massa plugg! Nu sitter jag och gör kemi och sen ska jag göra matte också :S Skriver kanske senare.





Pussar


spruta imorn?

det är inte helt säkert men jag ska förmodligen ta svininfluensa spruta imorn. Mamma och pappa hade hittat nån tid mellan kl 1-4. Annars är det balett imorn men om jag har jätte ont efter kanske jag skippar den? På fredag ska jag gå och titta på New moon! :D Och sen på lördagh ska jag sova hos emmy! :) Kommer bli super kul. Nu sitter jag och kollar på hjälp. Det är sjuukt roligt :P




Pussar


nu väntar jag på andrea :)

hej! Nu väntar jag på andrea för idag har vi dans. Den börjar inte förns kl kvart i sex så vi ska typ va hemma hos mig ett tag och hitta på nåt. Nu sitter jag och pratar i telefon med marcus :P Orkar inte skriva nåt så vi hörs ikväll!

fuuul


Pussar


kladdkakan står i ugnen

hej! Haha jag och mika har precis gjort en kladdkaka! Kladdkake smet är den godaste smeten! :P Idag har jag och mika varit med lucien och marcus :P Vi var hemma hos lucien en stund, sen åkte vi hem till mika :) Imorn är det tisdag och det betyder kort dag i skolan! :D Efter skolan ska ... typ hem till mig och sen blir det dans.


Pussar


måste bara säga..

att jag älskar dig syster <3


Hemma från pardansen!

Hejsan hoppsan! Kom precis hem från pardansen. Det var skit kul fast max var sjuk så jag fick dansa med albin som är lite nybörjare :P Jag hoppas att det snart blir mat för jag är hungrig! Eller jag är mest sugen på vatten så jag ska gå och göra ett storta glas is vatten! :D Jag och mika hade skit kul igår ändå. Vi skratta as mycket åt filmen Ebba och Didrik. Den är as skön. Pratade också väldigt mycket i telefon. Kl 7 börjar gossip girl och det ska jag titta på!



Osminkad och ful :)



Pussar


hemma hos mika, vad ska vi göra?

nu är jag hemma hos mika! Vi ska snart äta kladdkaka! Mums.. Vi vet inte riktigt vad vi sk hitta på ikväll? Vad ska vi göra? Bara för att marcus inte kunde göra nåt så har vi inget att göra..Skriver imorn babes! :P

hittade gammla gammla bilder på mikas dator!

fyfan va söt

jag o mika i typ ettan? :P

hahah mika, wille, angus, andrea, ida, idas pappaoch hugo :P
söötisar <3




Pussar


Nya grejer!

Hejhej! Idag var jag på stan med andrea! Ni får se vad jag köpte, det var inte mycket men det var två fina saker :P Glömde lägga upp bilder på det jag köpte förra helgen så jag gör det nu! Ikväll ska jag sova hos mika och ha kul! Skriver kanske hos henne :)


ett par knästrumpor från American Apparel. 99 kr.

de ser ut som ja har skit smala ben..
Ett par till knästrumpor från American Apparel!

Reebok från Raddical Sports. 899 kr

Clinique foundation 270 kr

Clinique foundation pänsel 270 kr
Det är det jag köpt under två helger :)



Pussar


agnes bli frisk!

Hej allihopa! :P
Jag ska ju vara med agnes imorn eller bara om hon blir frisk. Om hon fortfarande mår dåligt ska jag träffa andrea på dagen och vi ska isåfall ut på stan! :) Kom för en stund sen från att ha varit ute och köpt godis med mika :P Familjen kollar på nån fransk film som inte verkar så jätte bra men jag ska gå till dom ändå och vara lite social :) Så vi hörs imornbitti!



saknar världens bästa maja! <3



 
Pussar


Sex and the city

Tjena! Kom hen från skolan nyss. Ligger och tittar på sex and the city! :P Ikväll ska jag va hemma och mormor ska komma. Imorgon ska jag och agnes bada på eriksdalsbadet tror jag och sen ska vi sova hos henne! KOmmer bli skiit kul! Nu ska jag fortsätta kolla! :)


tjocka kinder :P



jag ser jätte konstig ut på den här bilden :S
Kolla mitt blonda hår! :D Är faktiskt rätt nöjd :)




Pussar


grejen jag gjorde igår..

var att jag färga håret! Eller typ slingat :D


så det är blondare nu! Men det blev inge precis i hårbotten :P
fast de är inte så blont som det ser ut som!



Pussar


Min helg

Hejhopp! Idag har jag dansat jazz och sjungit och strax ska jag göra en grej.. Ni frå se det sen! :P Tror att jag kommer få en riktigt rolig helg! Ska göra en grej imorn och på lördag ska jag bada och sova hos agnes! kommer bli så jävla kul <3 På söndag blir det agnes och sen pardans! :D Skiit kul! Ska göra grejen nu!


Pussar


desperata hemma fruar.

sitter och tittar desperata hemma fruar. Vet inte hur det stavas på engelska! :S Imorn är det onsdag och det betyder en lång dag i skolan och balett! Usch, gillar inte onsdagar! Skriver när jag är hemma från baletten!


Pussar


rumpfia är här <3

min rumpfia är här! :D Vi ska dansa sen men det är ganska långt tills dess så nu ska vi hitta på nåt skojigt


egnorera att jag ser puckad ut :P//Agnes

samma här :P // agnes




Pussar

film och tacos!

nu har jag precis ätit klart, vi åt tacos! Mums! Nu håller jag på att kolla på The proposal. Väldigt bra film faktiskt! Nu ska jag fortsätta kolla. Skriver nog inge mer ikväll så vi hörs imorn!






Pussar


bilder från halloween!

äntligen kommer bilderna från halloween!


Älskar er tjejor!



hade inte tvättat ur den gråa färgen än!

felicia <3  olivia

jag och felicia <3

<3

olivia <3 felicia <3 emilia

felicia gumman <3

vad gör jag? :P

haha min luva var helt cp :P
det finns fler men dom hittar ni på facebook!


Pussar


stan!

morsning korsning! Vi har precis vaknat och ska äta frukost. Sen måste jag dra hem på en gång. Jag ska nämligen på stan med mamma eller pappa! Ska försöka hitta ett par nya skor till mig. Aja, vi hörs!
Pussar

nattbad

Vid typ elva kom vi hem till ebba och då gick vi ut. Vid tolv badade vi hemma hos ebba! Skit mysigt :) Nu sitter vi här och äter godis, TJOOCKISAR!! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu men vi kommer nog på nåt!
kolla ebbas fiina kropp!!
oj liten men sjukt söt på ebbis <3
Pussar

ebba is here!

nu sitter vi här och lyssnar på musik! Ikväll ska vi sova hos ebba :D Orkar inte skriva nåt så jag säger hejdå.
vi tog lite bilder också! Är vi inte söta tillsamans? :)
Pussar

ebba ikväll?

godmorgon! Idag ska jag vara med felicia och emilia, och vi ska åka till ekerö. Ikväll ska jag antagligen vara med ebba! Så det kommer bli en bra dag! :)

Pussar


Ny header?

Tycker ni kanske att jag borde göra en ny header? Iså fall är det nån som kan hjälpa mig? :P


Saknar dig gumman! <3 
(det är inte jag som har täckt för näsan)

Pussar


ingen agnes ikväll :(

Jag har ju dragit ut en tand och mår inte så bra. Är helt bedövad i ena kinden! Min tandläkare sa att jag kunde få feber också :S Bara för det får jag inte sova hos agnes!! :( Och agnes kunde inte imorn så vad ska alla göra imorn? :)


va ful den vart..har bomulls tuss för att det inte ska blöda :S

Pussar


LÄNGTAR!

Gissa vem som fått biljetter till premiären den 20 november av New Moon? .. JAAG!!! Är så himla glad! Jag och min syrra ska gå och se den på Park. Det kommer bli så himla mysigt och kul! Längtar jätte mycket.








en glaad olivia! :D


Pussar




Godnatt!

Är sjuukt trött och har ont i huvudet så jag går och lägger mig. Sov gott för det ska jag!




Pussar


Håltimme!

tjatja, nu är jag och ellinor hemma hos ellinor :P Vi har håltimme nu! Efter det blir det gympa. Efter skolan kommer agnes hem till mig :D Vi har street dance idag. Det ska bli kul! Vet inte vad jag mer ska skriva så hejdå :P



Pussar


Middag väntar

heej sötnosar! Ellinor gick för en stund sen och nu sitter jag bara här med datan och väntar på att maten ska bli klar. Idag var det en vanlig skoldag som inte var så rolig! Just nu är det lite bråk mellan mig och mina kompisar och jag har ingen aning om varför? Aja, imorn hoppas jag att det blir bättre! Och jag hoppas också på att emelie har lagt in bilderna! :D Vi får snart se ..
Jag just nu.
Och jag igår. :)

Pussar

back from tanja

morsning! Kom hem från tanja för typ en timme sen. Vi hade sjuukt kul och mysigt igår! Vi gick bus eller godis och fick skiit mycket godis :P Sen åt vi lasagne och sen badade vi i hennes pool! Och efter det gjorde vi oss iordning och allt och sen körde vi anden i glaset! Det va as spännande. Jag tror faktiskt på det för en gång gjorde vi så att alla bara höll fingerspetsen på glaset och det rörde sig skit snabbt! :O Det va faktiskt läskigt .. Efter det låg vi och prata och skratta och sen vid typ halv fyra tror jag vi somna. :) Idag ska jag baara ta det lungt och titta på film! Ska bli skit mysigt faktiskt :P Bilder från igår kommer senare idag när emelie har laddat upp dom!

RSS 2.0