ELVIS

Hejhopp! Nu sitter jag och Andrea i hennes säng och myser med Elvis. Vid 5 tror jag att jag ska åka hem. För imorn klockan elva går mitt tåg till landet. Elvis just nu:




Världens sötaste

11.03

Godmorgon! jag vaknade ganska nyss men andrea sover fortfarande..Idag ska vi nog ner och sola på bryggan om det är fint väder!

Photo Booth igår












JAG ÄR HELT SERIÖS

Nice day

Sho! Vad har ni gjort idag? Själv vaknade jag och andrea vid elva och åt frukost och sen gjorde vi oss iordning och cyklade ner till bryggan och solade :) Myys va det! Sen för typ en timme sen cyklad vi upp och åt pannkakor. Nu sitter vi här och skickar bilder till datorn. Vi ska snart hoppa studsmatta.
Puss och hej!






Oliver igår kväll!

Idag

och imorse..

Ingarö

Heello! Sitter ute hos Andrea på ingarö nu :) Vi tog ett tåg hem från mitt land vid fyra och nu sitter vi här. Jag ska stanna till torsdag morgon, då ska maja komma hem till mig vid 10 ungefär och så ska vi ta ett tåg ut till mitt land igen :) Ska bli väldigt nice för har inte träffat henne på heeeela långa sommarn! Har haft underbart med Andrea på landet. Vi har haft väldigt kul med Eliot och Sebbe, hade en fantastiskt kul ridning! Sen massa annat ! :D Ikväll ska vi nog åka ut med båten och bada. Puss på rumpan!



Photo Booth just nu






sööta kusin!


Kusinerna

Sho! Nu sitter jag och andrea hos mina kusiner :) Julia fyller trettio och Alma fyller ett. Vi ska åka ut till landet igen efter kalaset och då ska vi träffa eliot och sebbe! :) Vi ska väll till dammhagen eller hem till sebbe :)


gammal bild på mig, emma och tuva

Nattblogg

Sho! Andrea och jag har precis kollat klart på Hemma bäst. Nu sitter vi vid datorn, men ska snart sova ! :) Vi gick upp åtta imorse för vi skulle rida klockan 10 ! Så vi är trötta :) Imorn vet vi inte riktigt vad som händer, ska förmodligen åka till Norrby och hälsa på kattungarna och hästarna. Juste, berättade jag att vi får kattungar av våra kompisar om vi vill ? :D Yes, thats nice! Vi ska iaf hälsa på dom i morgon.



Designen Fixad Gumman

/Pullan

17.19

Hello! Tänkte blogga igår men hann inte, igår va vi med eliot och sebastian och hade skit kul! Vi badade, sen gick bi hem till sebastian, "fikade" hos bullen, gick hem till mig heeela vägen, grillade, spelade fotboll, pratade och MASSA mer! Hade skit mys! Idag har vi ridit i 4 timmar :D sen badade vi och nu sitter vi här, ska snart ut med hundarna. Nu lite bilder från igår :









Photo Booth


the sun is shining

Gomorgon! Idag skiner solen och det ska jag "fira" med att åka till dammhagen ;) Imorn ska jag åka hem till stan och tvätta och sånt och hämta lite grejer. Sen åker vi ut på onsdagen, dan efter, och då följer Andrea med! :D Vet inte hur länge hon ska va här men typ söndag kanske. Niice ! Mamma tog bilder på oss igår när vi spelade fotboll och jag tog lite bilder på mig igår också, och dom lägger jag upp imorn för kameran har laddat ur! Nu måste jag packa väskan med badgrejer! Puss på tåån


<3


OH YES

Heello! Hur mår ni? Mår toppen iaf! Hade det super hos samuel och willy. Idag har vi inte gjort så mycket, bara slappat. Ska snart gå ner till fotbollsplanen och lira lite med samuel och amanda. Längtar till i veckan! Då kommer andrea och vi ska rida !



fin solnedgång


nån kväll vi va ute ;)

dagen efter vi hade sovit i tält !

Tuva i tältet :)

Tuva modell!




Så länge vi båda andas.

Läste ut fjärde boken av Twilight igår och den är så sjukt bra! Älskar älskar älskar.. Har haft en undebar vecka :) vart med kompisar, badat, solat, ätit gott, vart ute och haft sjukt kul på kvällarna, lärt känna nya människor som Sebastian, Linus och Lucas. Haha, det är nya killar som bor härute :) Imorn ska jag förmodligen till Furåsa till willy och samuel. Mys. Det är så jääävla varmt att jag tror jag dör. Har joggat nu på mornarna och typ dött när jag kommit hem.. Saknar alla enormt mycket!



egobild :)


Musse <3





Sebbe..


Justins röstförändring

herregud. Man har ju hört nu ett tag att Justin Bieber är i målbrottet och allt och att han har skit mörk röst. Men vet inte om jag tror på det. Hörde en video på min kompis blogg och de va helt sjukt hur stor skillnad de är. men jag vet inte om jag tror på att de är sant. Den kan ju va fejkad. Men va tror ni ?

Gå in på mikalandins.blogg.se
Kan inte göra så att man bara klickar för det blir vitt och man ser inte då..



Sammanfattning av veckan

FÖRLÅT för att jag inte har bloggat på en vecka men det har inte funnits tid och datan har ju ingen täckning... Men tänkte sammanfatta allt.

Onsdag: Va hos Agnes och träna och såg Eclipse på kvällen och den va GRYMT BRA!

Torsdag: Vi vaknade, packade, tränade lite till och åkte sen till utö i agnes skit snygga och stora båt! När vi kom fram tog vi de lungt och åt på resturang och va ute och spelade in filmer

Fredag: Vi va ute och tränade, badade, åt glass, åkte moppe till Ålö och åt lunch där. Sen på kvällen va vi med Jeppe i agnes båt och spelade kort till klockan 3.

Lördag: Vaknade sent, åt lunch, tränade, åkte ribb (DET VA ASKUL!) gick och duschade pch fixade oss till kvällen. Sen på kvällen va det fest och då åt vi mat, va ute med alla barnen och körde dunken,  uppträdde för alla, dansade loss på dansgolvet och så. Sen gick jag, agnes, andrea, jeppe, julia, julia, william och edvin och badade klcokan 4 på morgonen. Skit mysigt. Sen gick va och la oss vid 5 ungefär.

Söndag: Va på utö till lunch sen åkte jag och agnes hem med färjan, hem till mig. Där väntade pappa och vi gick och åt mat. Sen åkte vi ut till landet och myste.

Måndag: Vaknade 12 och åkte då direkt till dammhagen och va där och solade, badade, spelade fotboll och åt glass. Åt middag hemma sen gick vi ut. Kom hem på kvällen och spelade poker med familjen.

Tisdag: Åkte till Eskilstuna för att de va dåligt väder. Vi gick i affärer där och fikade. Åkte hem, körde poker, badminton och grillade. Sen gick vi ut och kom hem på kvällen och åt jordgubbar och chips pch tittade på Hemma bäst.

Onsdag: Idag vaknade jag vid tio och gick upp för att jag låg och hostade så jävla mycket. Agnes sover fortfarande men ska snart väcka henne. Vi ska dra till dammhagen igen! Och sen ska vi till nyköping för jag ska ta fästingspruta.. Agnes ska också hem idag, tråkigt!



Agnes båt

vi sov här, i agnes rum på båten

älskar er bästisar!









RSS 2.0