funäsdalen imorn!

heej! Imorn åker ju jag till funäsdalen med dansgruppen och har det skitkul! :D Kommer vara där till på söndag. Åh, de ska bli så himla kul och skönt! Kommer inte blogga där uppe så vi hörs på måndag igen :) Måste dra nu men hare bra!






Pussar


söndag - stan med emmy !

heellloo, idag har jag vart på stan med emmy! Emmy handlade en jättesöt kofta och jag en skjorta! Är väldigt nöjd med mitt köp! :P Vi va på götgatan och åt lunch på ett litet franskt crepes ställe! Jätte mysigt och gott. Och juste, fick mitt paket från farmor idag! Det var ett par vita converse! Precis sånna jag önskat mig! :D




skjortan jag köpte!


och baksidan av den! :)



Pussar


Nån som vill hjälpa mig med en ny design ?

är det nån gullig människa som vill hjälpa mig med en ny design ? Behöver verkligen byta nu för jag har haft den här ett tag (inget illa menat julia) :)


Pussar


lite mer presenter!

fyllde ju år i torsdags och fick då en kate moss parfym, kläder, nya skidglasögon, skidresa till åre (alltså när jag va i åre med agnes) äkta uggs som är beställda från australien. Sen från släkten fick jag koss hörlurar, mini radio som man kan änvända som högtalare också, 300 på h&m, en jättefin randig tröja och en grej som kommer komma på måndag men ja vet inte va det är? Kanske ett par converse, för jag önskade mig det men vi får se :) och sen av eden fick jag 200 på bio och en bok om hur dom gör alla Twilight triks och sånt och av ellen fick jag ett halsband och ett par örhängen :) Har fått jätte fina presenter tycker jag :) Tack alla!
Bilder på allt kommer nog senare för jag hinner inte ta det nu!


haha jag och andrea innan lilla melodifestivalen ;)





Pussar


14 år

YYIIPPIIE ! nu är jag 14 år :D Äntligen! Har haft en bra dag förutom att vi hade värsta no provet som helt sket sig "/ Men efter skolan va jag iaf med ellen och ellinor och snart nu kommer mamma också hem och då ska vi mysa och laga god middag och sånt :) Tack alla gulliga människor som grattat mig ! <3


SNYGGASTE MÄNNISKAN PÅ JORDEN





Pussar


sista dagen som 13 - åring

WIIEE, imorn fyller jag 14 ! Längtar jätte mycket :D Fast längtar mindre till no provet imorn "/ Men annars tror jag att jag kommer ha en underbar dag! :) Nu måste jag plugga vidare men ni får ha det så bra !



ååh, jag dör så gulliga !


Pussar


slingat håret !

jupp, idag klockan halv fyra gick jag till frisören och slingade det, skulle klippa också men det hann hon inte för hennes nästa kund kom typ. Det blev typ lite begare eller nåt för det va rätt gult förut! Så jag är väldigt nöjd nu :) Nu måste jag plugga och sen klockan nio blir det Paradise hotel !
nåt sånt här blev det :)

Pussar

måndag - första danslektionen

jaa, nu har min dans äntligen börjat ! Det va jätte kul idag på första lektionerna :) Det var jättefina och stora och nya danssaler ! Idag hade jag street och sång och vi hade vikarie på streeten men det va väldigt kul och jobbigt ändå. Vi hade värsta styrkan typ hela lektionen :P Eller dom typ sista 25 minuterna hade vi lite koriografi :) Åh, gud va jag längtar till på torsdag för...JAG FYLLER JU 14 DÅ ! :D



 hehe :P




Pussar


imorgon börjar dansen!

förlåt för att jag inte bloggat på länge men jag har verkligen inte orkat eller haft tid! I fredags va jag med felicia och vi va och såg "Har ni hört ryktet om Morgans?" tror jag den hette, den va faktiskt bra! Sen på lördan va jag med maja och vi köpte pizza och MASSA godis och nördade oss med Twilight hela kvällen/natten. Sen idag har jag vart på stan med mamma och min syrra och fick med mig hem en typ tunn tjocktröja som va väldigt cool tyckte jag :P Jag köpte den från American Apparell för jag hade presentkort där :) Gjorde en sak ikväll som blev helt misslyckat men ska göra om det på onsdag tror jag ! Nu tänkte jag nog gå och lägga mig för jag är rätt trött och det är skola imorn -.- Men det roliga är att dansen också börjar ! :) Godnatt .


imorn får jag träffa er igen ! :)




Pussar


nu ska julpyntet bort

Nu ska jag gå och hjälpa till med att ta bort alla julgrans grejer från granen och andra julpynter för imorn ska vi slänga julgranen! Och då är ju julen över. Men då får man istället längta till sommarn! :D Imorn ska jag va med felicia. Jag ska typ va hos henne klockan fyra och då ska vi typ va med jonte och ante en stund och sen på kvällen gå på bio, tror jag ;) Måste dra.
Pussar

Onsdag - Skola&Ebba

hejhej.
Idag har jag gått i skolan till fyra och då kom ebba och amina till min skola. Efter det gick vi till ebba och tittade på Top Model och åt kanelbulle. Sen vid sex gick jag hem och nu sitter jag här vid datan och tänkte titta på ett avsnitt av vänner. Har blivit besatt av det! Det är så himla bra!
lånade ebbas hårband! Vad tycker ni ? ;)
Pussar

första skoldan - avklarad

hejhopp. Nu kom jag och Mika precis hem från en vanlig dag i skolan . Vi tänkte hitta på nåt nu ;) idag på engelskan tittade vi på Twilight! :D hihi, det va kuligt! Vi ska dra nu så hare gött .
Betty <3
Just nu ;)
Pussar

Lunch med pappa och ett nytt inköp

hejhej
Idag har jag och pappa vart ute på djurgården och ätit lunch! Sen åkte vi in till stan för att jag skulle prova ett par skor men vi hittade inte såna så jag köpte en svart långärmad tröja från weekday med puffar på axlarna. Väldigt söt tycker jag :) Imorn är det skola som gäller, det känns inte så jätte kul "/
det är den nya tröjan som jag har på mig.
det här hade jag på mig idag :)
Pussar

städning

hejhopp. Idag på förmiddan har jag bara städat och ska väl städa lite till för ikväll kommer andrea och hennes familj hit och ska äta middag :) Så nu håller alla på att städa ocg göra fint. Men jag ska kanske träffa maja en stund när jag har städat klart. Så jag tänkte hoppa in i duschen nu. Vi hörs sen!



saknar er <3




Pussar


hemma från åre.

hejhej! Jag är tillbaks ;) Har haft en jätte rolig och mysig vecka med agnes i åre! Vi hann med rätt mycket ändå, åka skidor, äta middag på Broken, bada, va på Lokalen, basta, göra ansikts masker, gära videor och massa andra grejer! :P Bilder från åre hoppas jag kommer i veckan för de va agnes som tog kort :P Lägger in nåra bilder från min mobil imorn för nu tittar jag på Lets Dance men ni får ha de så gött ;)
papsen i Italien i somras :)

Pussar

åre

Pussar Olivia&Agnes

next stop...Åre!

Imorn åker jag och agnes till Åre och kommer va där till fredan! :D Vi kommer ha de så himla roligt och mysigt! Idag fyller min syrra 20 år! GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER <3 Vi ska nu ha en myysig födelsedagsmiddag och sen spela spel och bara ha de mysigt! Så jag måste gå nu



Älskar dig Agnes Berg <3


Pussar


hatar kylan

asså jag hatar verkligen kylan! :S Det är bara så himla jobbigt kallt. Man kan ju inte gå ut utan att man typ fryser ihjäl. Nu kom jag äntligen hem från en iskall promenad med ebba. Nu tänkte jag kolla på lite vänner och dricka varm choklad!
just nu :)
Pussar

2010

Godmorgon! jag och ebba vaknade nyss och ligger nu och tittar på Hitch. Juste, de är inte längre 2009! Utan de är... 2010! :D Fet najs! Idag ska jag och ebba typ chiilla, eller nåt.
Pussar

RSS 2.0