drivbilder!





























Pussar


12.10

drar till farmor nu! Kommer hem om nåra timmar.

syster <3 bror <3 lillebror


bild från igår. Älskar er <3


typ ett år gammal bild :)


myskväll.

idag vaknade jag felicia och andrea av att felicias mobil ringde på högsta volym! då tittade vi klart på filmen vi började se igår. sen vid typ halv tolv gick vi ner och handla frulle och åt. sen gjorde vi oss iordninng och tittade lite bloggar och sånt och sen drog vi ner på stan. Kom nyss hem och ska bara ta det lungt. imorn ska dom sova hos mig och vi ska ha spa och gå till io :)
hihi
Pussar

bästavänner

idag har jag haft skola och dans. efter dansen åkte jag andrea och felicia hem till felicia och köpte lite mat och åt. sen gick vi ut vid elva och kom hem för typ 45 min sen :) Nu ska vi titta på en film och äta Ben and Jerrys, mysigt ! Äntligen är det sportlov ! :D YEAH!


andrea och felicia i funäsdalen! Puss på er :)




Pussar


du är fin tjejen !


love you !


ge mig sommar

vill ha sommar nu nu nu !


vill ha sol och bli brun !




haha





JAG VILL HA NU !


torsdag

tjulelo!
Idag är det torsdag och det betyder tråkig dag i skolan och ingen dans. har verkligen inte hänt nåt nytt i skolan och snyggingen var inte där ;) Nu ska jag göra...typ ingenting! bara ta det lungt. det ska bli skönt!
och idag har jag på mig det här ! :)
Pussar

tisdag - håltimme

tjooo, har håltimme nu till 2 :D Orkar inte blogga men vi hörs sen !
Pussar

måndag

heelloo ! Förlåt att jag inte bloggat på länge ! I helgen har jag iaf vart med andrea och felicia och då drog vi till ios. Sen på lördagen hade jag öppet hus och sen åkte jag hem till emmy och va hade spa ! Sen på söndagen åkte jag pulka :P Och bara chiiilade hemma =) Sen idag har jag vart ledig :D Så då sov jag länge och sen bara tog det luugnt ! Och sen vid halv två kom mika och fia och lite senare kom agnes . Vi gick ner och hyrde film och käka popcorn xD Senare kom andrea, haha fullt hus :P Och då åkte vi senare till dansen och hade street och sång , suuper kul ! Nu ska jag snart äta lite middag :) hare bra !
Pussar

åre 09 . Jag älskar dig

haha !
guud, fuul ! men man måste bjuda på sig själv
GAAAAHH ! :S men den andra bilden är fin och det gick inte att att bara ta den..
det var nåra bilder från åre, fuuula och fina !

Nu är alla hjärtans dag snart över.

heelloo ! Idag på alla hjärtans dag har jag vart på bio med mika marcus och apollo och vi såg såklart Valentines day ! Den va inte så jättebra, det hände lite för mycket olika saker hela tiden och sen va det konstig handling. Men sen på eftermiddan gick jag hem och hjälpte till lite för att sen kom Willy, Cilla och Calis på middag. Väldigt trevligt och mysigt. Kul att få träffa dom på riktigt :P Imorn är det måndag igen och då har jag street och sång . Nu tänkte jag gå och göra mig iordning. Ni får ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag !





mika och jag i somras !



 och söta cimon !





Pussar


du är finast

Jag orkar inte skriva så mycket men jag måste bara få säga att jag älskar dig så mycket felicia ! Vi är så lika på alla sätt. Vi har alltid kul ihop och hittar på knäppa grejer ! Har så sjuukt mycket fina minnen med dig, tex från i somras när vi va på mitt land och vi smög på killarna och du kissa på dig och vi ramlade i brännäslor och lera ! HAHAHAHAHAHAHAH , det var så jäääävla kul. Kissade nästan på mig jag med för att jag skratta så mycket. Men jag gjorde det aldrig eftersom jag satte mig och kissa så alla såg min super fina rumpa, haha . Guud, vi ha verkligen gjort mycket tillsammans. I sommar kommer vi få ännu mer knäppa och pinsamma minnen vi kan sitta och skratta åt flera månader senare ! Felicia <3 Olivia. Det är så det ska va.
jag älskar dig syster <3

YES

tittar på melodifestivalen och mina favoriter gick såklart vidare! Andreas Johnson, Eric Saade och Paulin ! :D
andreas !
eric saade !
Paulin !



Pussar

simning

kom hem från skolan för ett tag sen och sitter nu och tittar på sex and the city. Ska göra lite engelska läxa sen. imorn ska klassen iväg och simma. åh, fett jobbigt ! Vi ska typ visa att vi kan simma och sånt. Snart är det alla hjärtans dag, vad tänkte ni hitta på då ? :) 




Pussar


fame

Nu har jag ätit lite lunch  och tittar på Fame. Den gamla är skit bra ! På fredag ska jag va med andrea och agnes, de är bestämt nu! Vi ska va hos andrea :) Har inte nåt att skriva direkt.
Pussar

sjuk :(

godmorgon, idag är jag hemma från skolan. Är sjuk, inte kul . Har slem hosta och annat äckel bajs . Idag har jag pardans klockan men jag vet inte om jag ska gå ? men de tror jag. :) På fredag ska jag kanske va med andrea och agnes :) Och sen på lördag kanske va med emmy ? På söndag är de ju alla hjärtansdag och då ska jag på dan typ på bio med nåra och sen på kvällen kommer cilla, willy och samuel på middag :D Mycket trevligt ! Nu måste jag gå och göra en grej, hörs sen !
jag igår, efter att jag åkt pulka :)

Pussar

Melodifestivalen 2010

haha jag sitter nu och tittar på melodifestivalen ! Det är väldigt kul. Jag röstar såklart på Salem Al Fakir ! Och han gick direkt till globen ! :D Han är så duktig och söt ! Och hans ögon.. åh ! Haha, måste kolla vidare !
hihi, han har kortare hår och är sötare då :D
Men så sööt !
Pussar

Dålig på att blogga !

jag vet att jag typ aldrig bloggar nu för tiden men det är så tråkigt :P Och jag har jätte mycket läxor nu för tiden och massa dans så jag hinner heller inte. och på helgerna händer det mycket också. Men jag ska försöka så gott jag kan ;) Den här veckan har jag gått i skolan och dansat och pluggat :P Inget roligt direkt förutom dansen ! Men imorn ska andrea sova hos mig ! Det ska bli riktigt mysigt :) Måste plugga vidare nu ! Hare bra !
andrea sötis med solglasögonen ! :P <3
Pussar

måndag

heej ! Igår klockan halv tolv ungefär kom jag hem från funäsdalen. Jag har verkligen haft det jätte kul och mysigt med dansen! Längtar redan tillbaks! Mamma kom precis hem och hade med sig en grej till mig... Mina uggs ! :D Äntligen har dom kommit. Nu måste jag verkligen plugga. harebra!
tummen upp !
Pussar

RSS 2.0