Tisdag

Hejhopp. Ska strax sova men kom på att jag inte har bloggat idag. Har inte hunnit liksom. Har pluggat SO och engelska och mött ebba och bytt grejer. Imorn slutar jag skolan 3 och halv fyra har jag träning, och den håller på till halv nio.. 5 timmars träning ! :S Men det är för att jag och ska va med och dansa på kristallgalan eller nåt på fredag. Sov gott



Dålig bild. Fastnade INTE på bild idag


Måndag

Sho! Kom precis hem från skolan. Andrea är påväg hit, vi har dans idag med.
Dagens outfit:

Facelook:

Balett

Nu drar jag iväg till första balettlektionen! Pirrigt. Vi har fått en ny rysk lärare.. så vi får se hur hon/han är! Puss





Ingarö

Är på ingarö nu! Köpte en jacka idag. Modevisningen va grym! Hejdå


Vet ej om jag ska behålla den.

Nacka Forum

Nu drar jag till Nacka Forum och möter upp Andrew! Vi ska kolla på när Agnes och dom har modevisning och kolla väska och jacka! Puss på tååån!


Saknar dig.


Friday!

Yees! Äntligen fredag kära vänner. Slutade skolan kvart i två och efter det gick jag och fika med Amanda och sen nu ska jag ner och handla.
Pöss!




21.41

Med den här bilden säger jag godnatt. Ska kolla TV en stund men sen lägga mig tror jag. Är grymt trött.
Puss

Regn regn regn

Jahopp. Då va man hemma från en blöt dag på skansen. Det va trångt, kallt och galet blött. Inge vidare direkt. Men kul att träffa människor! Träffade några jag inte träffat på jätte länge, det va nice :) Imorn är det NRJ och jag funderar på om jag ska gå eller inte.. vet inte? Men det får ni väll reda på imorn. Hade inte så mycket att säga förutom det så hejdå bloggen!




Skansen

Godmorgon bloggen. Vaknade precis och ska snart gå och äta frukost. Sen ska jag laga maten, välja kläder och sen duscha och fixa mig! 11.10 ska jag möta min klass :) Ha det bäst!




Nyvaken Olivia.

Avundsjuka?

Hej människor. Slutade skolan tjugo över två idag, gick hem och har inte gjort ett piss :) Härligt! Legat i soffan och tittat på vänner och top model, och ska snart sätta mig och glo på Las vegas också! Underbart liv man här! Har målat naglarna också, snyggt vart det! Imorn ska jag till skansen med alla skolor i vasastan så det blir.. kul? Ska bli kul och träffa maja, ebba, dennis och massa andra personer iaf! Ska handla matsäck med ebba senare.

Puss och hej






Godmorgon

Har precis ätit frukost och väntar nu på att duschen ska bli ledig!
Puss



RHIFDJOVJWREOM

Hejhopp! Idag vaknade jag och Andrea vid elva, vi åt frukost och gjorde oss iordning. Sen tog vi bussen ut till Djurgården, till mammas jobb :) där hämtade jag pengar och sen gick vi till Blå porten och åt en jättegod lunch med hennes föräldrar. Sen åkte dom hem och jag åkte in till stan med mamma och kollade lite i affärer. Sen åkte vi hem till Cilla som hade loppis och fyndade en jäätte mysig filt som jag ska ha i mitt nya rum! Imorn ska jag va hemma och plugga engelska.. och kanske träffa nån? Puss och hej


Andrea

Shoo! Nu kom jag och Andrea precis hem från att ha vart på bio :) Vi va på premiären av Grown ups. Den va faktiskt bra, rolig! Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Kanske kolla på en till film.
Puss på rumpan!





GOTLAND 2010



















Det va lite bilder från Gotland! :)


ÄLSKAR DEN HÄR TJEJEN.



Första skoldan..

Jahopp, då har skolan börjat igen. Känner mig inte så taggad. Åttan och betyg.. Hade bara upprop idag så jag och ellinor stack ner på stan och gick lite i affärer :) Imorn är det VANLIG skoldag.. Fyfan säger jag bara! Nu sitter vi iaf hemma hos mig och ska strax äta middag.
Puss och hej!

I'm back!

Heelloo! Nu är jag tillbaka igen! Har inte haft nån dator på typ hundra år. Hade det helt underbart i Italien! Tyvärr har all min färg därifrån gått bort.. så är helt blek igen. Gotland va en av de bästa veckorna på sommaren! Hade det sjukt kul med alla människor där. Saknar det redan faktiskt :) Och tack Andrea för att du bloggade lite åt mig! Älskar dig otroligt. Igår kväll åkte vi hem från Gotland under storm.. Det blixtrade och åskade och guppade men jag klarade mig! :D Imorse vaknade jag vid tio och hade helt glömt bort att jag skulle gå och fixa mina ögonfransar och ögonbryn så jag fick skynda lite och sen gå. Så nu har man iaf nyfärgade ögonfransar och noppade och färgade ögonbryn :D Nice! Ska verkligen baara ta det lungt idag. Är så sjukt trött från veckan med all träning. Och imorn börjar skolan igen.. Längtar absolut inte! Nu ska jag ta och laga nått att äta och sen lägga mig i soffan och hyra en film från boxen.
Varning! Sjukt ful bild, tittar i kors och skit. Men det va skit svårt.
Visst har jag fått blondt hår? Det blev solblekt i Italien

Andrea gästbloggar

Hej alla Olivia's läsare!
Jag är en nära vän till Olivia och jag passar på att skriva lite medans hon är borta. Någon måste ju hålla bloggen vid liv, eller hur? Olivia är i Italien och har troligtvis ingen dator eftersom hon inte har uppdaterat sen hon åkte. Men hon kommer hem imorgon och då kastar hon säkert in ett inlägg innan vi åker till Gotland på Onsdag.
Det var allt jag hade att säga. Ha en fortsatt bra sommar allihopa!

och..
jag älskar dig Olivia, du betyder så otroligt mycket för mig.

Tröjorna

Glömde bort att jag hade packat ner mina jeans och trosor så ni får bild på det nån annan gång, men det är ett par mörk blå jeans med dragkedja därnere.
Odd molly tröjan:



Den vanliga randiga:


Yeeej!

Heello! Vet ni vad mamma kom hem med idag? Jo, en jätte söt Odd molly tröja! :) I'm so happy! Tar kort på den och de andra kläderna jag köpte igår och lägger upp senare :) Har iaf packat klart allt så det är skönt.



Stockholm

Godmorgon! Igår kom jag  hem till Stockholm vid tre, då åkte jag och mamma direkt ner på stan. Jag fick med mig hem ett par jeans, trosor och en tröja :) Webcameran funkar inte så jag tar kort på det senare och lägger in, för nu ska jag pka och ta en till fästing spruta och sen på stan igen med syrran. Sen måste jag packa packa packa för inatt åker jag!


SAKNAR DIG!


Stan imorn.

Hejsan! Nu har Maja åkt hem och jag sitter och tittar på Fest i byn.  Vi sjutsade in henne till Gnesta vid tre och där träffade jag senare på Sebastian! :) Imorn vid lunch åker jag hem till stan och träffar Andrea. På onsdag vet jga inte riktigt, ska nog till en salong och färga ögonfransarna och kanske ögonbrynen. Sen är det packning resten av dan! För på torsdag morgon vid 4 åker jag till Italien! Så sjukt nice. Kommer hem på tisdag den 10 och onsdag den 11 pker jag till Gotland med dansen och kommer ha det underbart! Därifrån kommer jag hem den 16 och den 18 börjar jag så det är fullt upp. :)


Mika och jag :)


A sunny day

Sho! Just nu ligger jag och maja och solar på verandan, läser Elle och lyssnar på Justin Bieber, kan det bli bättre? ;) Maja kom hit i torsdags och då rregnade de så vi gjorde inte så mycket, kollade film och badade och va ute med dom andra tjejerna. På fredagen åkte vi till Malma marknad med tuva, freja och emma :) Det va super kul! Vi kom hem lagom till middan sen och efter det va vi ute med dom ett litet tag. Sen klockan sju på lördag morgon åkte vi till Skara sommarland och hade det sjuukt nice! Man måste verkligen åka dit nån gång! Gaah, älskar det :) Vi badade och åkte alla super roliga kanor till 5, sen gick vi till berg-o-dalbanorna och åkte lite grejer. Det va rätt mycket kö men kul! Idag har vi inte gjort så myket, vi vaknade och cylkade ner och tog ett morgondopp och nu ligger vi och solar. Ikväll ska vi iaf tälta! och imorn åker hon hem. Sen åker jag hem på tisdag för på torsdag åker jag till ITALIEN! :D







RSS 2.0