GOTT NYTT ÅR


Pussar

nyår imorn!

hejhej! Imorn är det nyår! :D Vad ska ni hitta på då? Själv ska jag va med ebba och ha skoj! Sitter hos henne nu faktiskt ;) Vi pratar lite om imorn.. Jaja, vet ni vem jag saknar ? Jo marcus, lite grann faktiskt :P Och sen saknar jag alla kompisar jag inte har träffat! Typ felicia, julia, kyra, agnes, andrea, emelie, emilia, ellinor, sofia, mika och nåra till, tror jag. :P

Pussar

längtar

hejhopp. Idag har jag vart hos mina kusiner och fått julklappar. Inte många men dom va fina :) en tröja från gina tricot, ett halsband och ett presentkort! Nu ska vi laga lite mat och mysa typ. Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska göra :/ Bara att på eftermiddan ska jag på stan med mamma. Längtar jätte mycket till åre med agnes! Och till skolan då man får träffa alla kompisar <3


saknar dig!

Pussar


Nattbloggning

jag och maja sitter i sängen och pratar, skrattar och är allmänt flummiga. Vet inte va vi ska göra nu men vi hittar väll på nåt.


Pussar


Maja is here!

haha vi är för roliga :P

Maja är påväg.

japp, ikväll ska maja sova här och vi kommer ha det skit mysigt och kul tror jag! Har inte träffat henne på väldigt länge så det ska bli riktigt kul :D
vacker... :P

Pussar

Avatar

Jag kom nyss hem från Tanja för hon hade tennis träning så vi kunde inte göra nåt på förmiddan. I eftermiddag, eller snart, ska jag gå och se Avatar! Det ska bli najs. Och gissa vad !? Jag ska följa med Agnes upp till åre sista veckan! :D Vi åker den tredje och kommer hem den åttonde! Ska bli så jääkla kul! :D Nu ska jag kolla klart på vänner så vi hörs.









Pussar

Lördag - Stan&Tanja

hejhej! Idag har jag vart på stan och bytt storlek på en tröja jag fick i julklapp! Sen gick jag till Weekday för dom hade värsta rean och köpte ett par jeans två trekvarts ärmade tröjor :) Riktigt glad för det köpet. Nu måste jag sjynda mig för jag ska sova hos Tanja men vi hörs senare!
svarta tröjan
jeansen!
blåa tröjan!
Pussar

:D

Jag är jätte glad för alla fina julklappar jag fick igår! En av dom bästa va två biljetter till Bounce sista föreställning :D Är såå glad för det! Nu ska jag titta på Baksmällan med familjen + mormor :P



idag har jag på mig sammets tights jag fick igår
och en jätte cool och fin t-shirt jag också fick!






Pussar


God Jul !






Pussar


?

Vad tycker ni om "modell" bilderna jag och andrea tog på agnes ?





love you <3


Onsdag - Shopping med Sofia!

Hejhej! Idag har jag och sofia vart på stan och köpt dom sista julklapparna! :) Det va väldigt kul faktiskt för vi skratta hela tiden åt typ ingenting! :P Nu är jag äntligen klar med alla julklappar! Och imorn är det julafton :D Guud va jag längtar. Nu ska jag titta på Mulan så Hejdå och God Jul!


 
det här hade jag på mig idag!








Pussar


tillfällig design / julia

Sädär, nu är den tillfälliga designen klar. Den nya kommer snart :)


Tisdag kväll - Ugly Betty

hejhej! Tittar nu på Ugly Betty och sen ska jag se Surviving Christmas!

bjuder på lite bilder! :)
Pussar

Tisdag - Julstäd

Hej!
Idag vaknade jag och kände mig mycket bättre! Känner mig inte alls så sjuk utan va bara snorig. Nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på sex and the city medans jag slår in lite julklappar. Imorn ska jag på stan med typ ellinor och kanske maja :)





osminkad och halv sjuk men jaja..

Pussar


jag är förkyld..

Bajs! Jag är förkyld =/ Idag ska jag bara stanna hemma med min syrra och försöka bli frisk! Jag kommer antagligen sitta och glo på Twilight! :) Men just nu sitter jag och tittar på gamla bilder, jätte mysigt!



min sööta katt! <3

jag fär typ 4 år sen i Barcelona!

också Barcelona :)

jag och andrea på mitt land för två år sen ? :)

saknar.. <3
det va lite av massor av bilder! :)



Pussar


förkyld..

jaa, jag tror att jag har blivit förkyld =/ Inte kul nu innan jul! Vill verkligen inte va sjuk på julafton :( Har lite lite ont i halsen och är snorig och så. Idag har jag iaf vart på stan en kortis och fikat sen har jag bakat pepparkakor och lite annat och börjat pynta! Ikväll ska jag bara ta de lungt och gå och lägga mig tidigt så jag kanske blir frisk! Imorn ska jag typ va med marcus men vi får se..

Pussar

godmorgon

sov hos ebba igår så jag kom precis hem. Idag ska bara va hemma och ta de lungt! Eller vi ska baka pepparkakor, pynta julgranen, små pyssla och dricka varm choklad! :P Det ska bli riktigt najs faktiskt :) Imorrn ska jag på stan och köpa dom sista julklapparna innan jul :) Nu ska jag börja hjälpa till lite här hemma!

Pussar

filmdags!

nu ska jag och ebba titta på en film! Skriver imorn :)

Pussar

jag älskar ebba :)

min söta ebba <3

ljusstöpning&julbak hos familjen Gyberg!

hejhej! Nu är jag hos ebba och vi ska snart börja stöpa ljus! Igår sov jag ju hos agnes och vi hade skit mysigt :) Fast när vi skulle bada i hennes bubbelpool så hoppade vi i snön men då trampa ja snett så jag har väldigt ont i min fot. Sen idag har vi bara tagit det lungt och vart ute med hundarna! Måste dra.
Pussar

hos agnes!

heej!
 Nu är jag hemma hos agnes! Ikväll kommer vi ha de skit mysigt och kul! Orkar inte skriva når men vi ska snart äta nu och sen åka pulka och bada! :D




min älskling <3


Pussar


Fika klockan två med dansen!

hejhej! Idag slutade jag skolan och har äntligen lov! :D Jag, mika, wille, marcus, marcus b, apollo, wk, angus och fredrik drog till io men jag och mika gick efter en stund. Det va inte så kul. Nu sitter jag hemma vid datan bara men sen klockan två ska jag fika med hela dansgruppen, super mysigt <3
Pussar

käär..

Jag är så kär.. Killen jag gillar har världens finaste röst och är så söt :D Han är typ det ända jag tänker på.. Okej, nu ska jag inte plåga mig mer med det. Idag har klassen kollat på film och bowlat och nu är jag och mika hemma hos mig men vi ska snart träffa marcus och apollo..
Pussar

Vinterbilder














2 dagar till lov!

JAAAA!! imorn är det torsdag och då ska vi titta på film och bowla med klassen :D Och sen på fredag slutar jag klockan 10! Sen har jag tre veckors jullov! Fyfan va skönt. Nu tittar jag och mika på Hairspray :P




Pussar


Tisdag + bilder!

hejhej. Idag är det tisdag och jag har gått i skolan. Hände inte så mycket förutom att Matteus skola anföll vår skola med snöbollar idag! Haha, det va skit kul. Alla kasta på varandra men matteus gick ganska snart eftersom vår rektor och massa andra lärare skrek att alla i vår skola måste gå in och så.. Rektorn blev mulad nåra gånger och samma med en annnan lärare av mattues barnen! :P Men efter det hade alla sjuor krig och det va skit kul. Fast jag hade verklligen snö överallt och de va inte så trevligt. ;) Efter skolan åkte jag emmy ellinor och ellen ner till drottinggatan och strosa omkring lite där. Alla vi skulle ha köpt julklappar men de blev inge av utan istället fikade vi och emmy köpte en jättefin klänning från h&m! Nu har jag precis ätit och ska plugga lite. Sen klockan åtta blir det Ugly Betty! :D

Bilder från julshowen som är tagna av emilia!









älskar min grupp! <3

















när felicia hade gråtit, stackare!
det va lite bilder från vår show <3



Pussar


mika

japp jag fick slagga hos mika. :) vi har inte gjort så mycke eftersom jag inte kom hit för så länge sen. Nu sitter jag och skriver medans mika duchar. Imorron är det jue tisdag och då ska jag typ ut och köpa julklappar :) men nu ska jag vara lite social mot mika. Hörs imorron.




Pussar


Bästa helgen med dansgruppen <3

förlåt för att jag inte bloggat på länge men jag har verkligen haft fullt upp i helgen! Jag har haft världens roligaste helg. Haf haft julshower och sovit hos tanja! Showerna va verkligen jätte roliga! Jag älskar min dansgrupp. Det är så roliga människor i den :) Igår hade jag först en show på förmiddagen och sen i pausen drog ja andrea emelie tompa felix och kyra till sushibar och åt där. Vi va skit flummiga och skratta bara hela tiden :P Efter de va de nåra fjortisar som börja kaxa med oss. Det va skit kul för vi kaxa typ tillbaks och så.Sen hade vi en till show. Den sista på lasse kuhlers dansskola Så när showen va slut samlades alla på scenen och typ började gråta :P Det va så sorgligt. Felicia börja storböla verkligen och sen börja jag likadant! Sen grät typ alla! Usch, men aja det ska bli ett skit kul lov med alla från dansen. Idag har jag gått i skolan och sen gick mika hem till mig. Vi har kollat på film! :D Jag ska kanske sova hos henne också!
bilder från showerna kommer nog i veckan. Agnes och emilia tog nämligen kort med sina kameror. ;)


världens sötaste bild på agnes älskling! Vårshow 2009 :)



Pussar


Tack mina älsklingar!

Kom hem för en stund sen från genrepet. Det va skit kul! :D vi ´gjorde hela showen och det gick rätt bra :) Imorn och på söndag är det show och det ska bli suuper kul. Bytte lite julklappar med Felicia Emilia Emelie och Andrea :) Det här fick jag:



dom här örhängena fick jag av emilia älsklling!

och dom här av andrea baby!

den här av felicia syster!


och den här myysiga halsduken av emelie gumman! <3
tack så jätte mycket för alla jätte fina julklappar! :D <3




Pussar


Glad :D

hejhej, nu sitter jag i datasalen. Idag har vi inte haft nåra lektioner :D Jag är jätte glad! Vi har typ haft bandyturnering. Jag har typ spelat fotboll och vart med mina kompisar! Och jag har pratat med ..... ! :D ÅÅh, är så glad för det. Han är världens sötaste <3 Och har såklart en hes röst ;) Nu måste jag jobba -.-





Pussar

Jag <3 syster

Jag, min syrra och hennes pojkvän har precis ätit en jätte god middag! Min syrra lagade jätte god lasagne! :D Nu sitter jag i soffan och tittar på sex and the city och ska ta lite Ben&Jerry sen!





Pussar


handla

tjoo, va nyss nere och handla typ passerade tomater :P Nu sitter jag vid datan. Idag gick jag i skolan till 4 och sen hade jag jag dans. Imorn har jag sovmorgon! Yiippi..





haha min sööta katt sticker fram huvudet :P


Pussar


Ugly Betty

hejhej. nu sitter jag och tittar på Ugly Betty och äter lussebulle. Idag har jag dansat från kl 4. Men de va skit kul som vanligt! Speciellt streeten, vi hade två stycken vikarier. Alex och Amir. Skit grymma! Och vi gjorde en jätte rolig dans, de va verkligen jätte roligt! Imorn ska jag dansa igen klockan halv fem!






Pussar


Skola&Mika

heej! Idag har jag gått i skolan som vanligt och sen efter skolan vart hemma hos mika med marcus och apollo :S Sen åkte jag och mika ner på stan och mötte min mamma och sen provade jag en jacka som vi kollat lite på. Nu ska jag plugga lite kemi och sen titta på tv tror jag :)



 
älskar dig syster




Pussar


gossip girl = tummen upp!

hejhej! Nu sitter jag och tittar på gossip girl! Det är så bra. Jag har upptäckt att jag gör tummen upp typ hela tiden :P Det är min grej liksom ;) Idag har jag dansat typ hela dan och vart på stan en kortis! Köpte inget. Imorgon blir det skola och bio! :D NU ska jag gå så ha det bäst! :)


tummen upp.




Pussar


Svar från frågestunden!

1 Varför är du bäst ? ;)
2 varför är du sötast ? ;)
3 hur kan du vara så underbar ?
4 Vem gillar du?
5 har du druckit ?

SVAR
1 svar: Haha, jag bara är det :P
2 svar: Jag är inte sötast, du är julia :D
3 svar: Det är du som är underbar julia <3
4 svar: Jag gillar ingen just nu.
5 svar: Nej det har jag inte, bara smakat.


8 rökt ?
9 varit full ?
10 bästavänner ?
11 vem litar du bäst på ?
12 vem har berättat flest viktigt hemligheter ?
13 bästavän ?
14 oskluld ?
15 läser dina föräldrar din blogg ? ;)

SVAR
8 svar: Nej :)
9 svar: Nej, eftersom jag inte druckit.
10 svar: Mina allra bästavänner är nog Ebba Julia Maja Felicia Andrea och Agnes. Sen har jag andra skitbra vänner som Kyra Emilia Emelie Tanja Mika och Ellinor!
11 svar: Jag litar nog mest på Julia Felicia och Ebba :)
12 svar: Ebba och Julia tror jag.
13 svar: Redan svarat på det ;)
14 svar: Jag har inte haft sex!
15 svar: Det hoppas jag inte :P


16 riktiga hårfärg ?
17 varit fjortis någon gång ?
18 vilka var dins såkallade "fjortiskompisar"?
19 fullständiga namn?
20 favoritdjur?
21 favoritmaträtt?
22 favoritplagg?
23 Älskar du marcus?
24 harru kysst honom?

SVAR
16 svar: Blont
17 svar: Ja det har jag.
18 svar: Julia, Felicia och Linnea :)
19 svar: Du vet nog det ;)
20 svar: Typ hund, katt och häst ;)
21 svar: Tycker om många maträtter!
22 svar: Oj, eeh ingen aning. Jeans? :P
23 svar: Ja, som kompis :)
24 svar: Nepp, det har jag inte


25 tycker du om majs ?
26 e marcus ur boyfriend?
27 vad fick fick att börja blogga ? ;)
28 vem har gjort din header ? grymt fin ! ;)
29 har du haft någon blogg innan den här ? ;)
30 vilket är ditt bästa ämne ? ;)
31 Är du tillsammans med nån ?

SVAR
25 svar: Haha, nej
26 svar: Nej det är han inte! ;)
27 svar: Många av mina kompisar gjorde de så då började jag :)
28 svar: Tack! Julia har gjort den! :D
29 svar: Aa, men den va tråkig för jag bloggade aldrig!
30 svar: Jag tror att det är musik, gympa och svenska.
31 svar: Nej.


32 Saknar du någon/några ?
33 Vad kommer du att önska dig i julklapp utav dina föräldrar ?
34 är du påg med någon just nu ? ;)
35 är du kär ?
36 vem var du tsm med senast ?

SVAR
32 svar: Jag saknar min bästis Maja!
33 svar: Lite kläder, en kamera, parfym, smycken, fyrans bok av Twilight, smink och pengar typ.
34 svar: Ne typ inte ;)
35 svar: Nej.
36 svar: En kille som heter Marcus :P


Pallar inte skriva nummer längre! ;)

Läser dina föräldrar din blogg ??
hur många har du varit tillsammans med ? 
hur lång är du ?
du har ju typ inga finnar eller nåt,hur gör du ? eller vad använder du för krämer ?


SVAR
svar: redan svarat på de, men nej de hoppas jag inte :)
svar: Det är nog ganska många men mest är de typ såna förhållanden som man hade i typ trean och fyran ;)
svar: Typ 165 cm.
svar: Jag använder faktiskt inga speciella krämer. Är bara nogrann med att tvätta bort sminket varje dag!


Rakar du dej på benen ?
är du blyg ?
vad önskar du dej i julklapp ?
vilken skostorlek ?
vet dina föräldrar om att du bloggar ?
har du skilda föräldrar ?

SVAR
svar: Ja det gör jag :)
svar: Nja, inte direkt!
svar: Har redan sagt det :)
svar: 37
svar: Ja det vet dom :)
svar: Nej, dom är fortfarande ihop!


Vart bor du ?
många kompisar eller en bästa kompis ?
är det sant att du har varit tillsammans med marcus ?
isåfall hur länge var ni tillsammmans ?
vart brukar du handla dina kläder ? (affär)
favorit affär ?

SVAR
svar: I stockholm ;)
svar: Bästavänner, Julia Maja Ebba Felicia Andrea och Agnes. Andra skitbra vänner Kyra Emilia Emelie Tanja Mika Ellinor och Wille!
svar: Om du menar marcus i min klass så ja, marcus i 7b nej :)
svar: Jag och marcus i min klass va typ tsm i ett halvår kanske (?)
svar: Olika
svar: Typ h&m, gina tricot, monki och weekday :)


Storlek i kläder ?  
hur kan du vara så smal ? ;)
är du nyttig eller något ?
eller äter du onyttigt, men blir ändå inte tjock ? ;)
hur många besökare har du ?

SVAR
svar: Typ 36 :) 
svar: Eh haha, jag vet inte? :P
svar: Jag är nog inte så jätte nyttig, äter mycket godis :S
svar: Du fick kanske svar på det innan? Äter mycket godis, :P
svar: Det är hemligt!



Svarade på det mesta frågorna! :)


Myskväll!

tjeenare, nu sitter jag och mika hemma hos mig och ska strax ut och handla. Marcus, Apollo och Lucien ska nämligen komma hit :P Vi ska typ laga middag och kolla på nån film :D Trevligt! Nu måste vi gå för dom kommer om typ 1 timma.









Pussar


Längtar.

Längtar bajs mycket till jullovet! Kommer bli så himla skönt att va ledig igen! Vet inte riktigt vad jag ska göra förutom att åka till göteborg med felicia! :D Det kommer bli suuper kul, längtar verkligen. Idag har jag vart i skolan och sen haft balett. Det va skit kul på baletten för vi gjorde egna danser! :)




Pussar


Gumpa snart.

Japp, nu sitter jag och söta ellinor hemma hos mig och tittar på Pettson och Findus igen ;) Mycket trevligt :P På gumpan ska jag såklart ha på mig den snygga Ulrik tröjan ;) Nu måste jag gå.



tummen upp för det!





Pussar


RSS 2.0