hemma från träningen

Hejhopp! Idag har jag haft pardans och det gick bra! Vi körde mycket kast och det va kul! Kom hem från det för ett tag sen. Ska snart äta middag också, känner att det snart är klart! ;) Tittar på vänner nu, haha det är så bra! Älskar det. Imorn har jag No prov :( Jag hoppas det går bra! Har ingen träning imorn så jag ska nog träffa Ebba :)
Pussar

tandläkaren!

heelloo! Ska snart gå och lägga mig men tänkte göra ett kort inlägg först. Idag har jag vart i skolan, de va en fett chill dag för jag hade två håltimmar! Satt i solen och åt fryst mango, haha. Efter skolan gick jag hem och plugga sen gick jag till tandläkaren och drog ut en tand :S Det gick bra faktiskt, det gjorde bara ont när dom bedövde med en spruta... Godnatt, hörs imorn!





Här är lite bilder från igår på rasten! :)

Pussar


13.12

hejhopp! Idag ska jag till farmor för hon fyller år. Efter det, vid 6 har jag rep med pardansen! Har vart i västermalmsgallerian och köpt en bh :) Skulle träffa Andrea och Agnes lite innan repet så skulle dom lära mig en dans, men dom svarar inte... Så vi får se hur det blir med det.
Såhär kort hår har jag nu...
Pussar

Lördag = BOUNCE!

haalloj! Idag har jag vart på stan och köpt trosor och ett par örhängen ;) Sen gick jag till Kungsan och satt i solen och åt glass. Sen vid tre va jag och titta på Bounce på globen! SÅ JÄÄVLA BRAA! Typ bästa dansshowen jag sett! Efter det va jag ute och åt och nu har jag kommit hem. Nu ska vi sätta på en film och käka lite godis!
man ser inte så bra. men dom längst fram är såå söta och knallrosa! :D
Örhängena jag köpte! :D
Pussar

Love is'nt about finding someone to live with. Its about finding someone you can't live without.

Det stämmer in på hur jag känner nu. Alltså jag är så kär och tänker på honom hela tiden och vill va nära honom hels tiden ! :P Hade vanlig skola idag till klockan två sen va jag på skolgården med nåra en stund. Sen träffade jag Ebba och vi gick till Vasa och va där en stund i solen. Sen gick vi hem till henne. Nu måste jag plugga matte! Baajs!


söt! haha

Pussar


Idag fyller den här sötnosen år!

Idag fyller Felicia fjorton år! GRAATTIISS ! Nu är du fjortis ! ;D



 Love you <3


Torsdag

Haalloj!
Kom hem från skolan för typ 20 minuter sen :) Jag har käkat lite och nu tittar jag på vänner! Min favorit serie :D Ska inte göra så mycket, har ingen läxa eller nåt. Fast ikväll ska jag på vernissage på Liljevalchs (mammas jobb) Helgen kommer bli rolig iaf! Läängtar :)
Pussar

Onsdag

Godmorgon! Nu ska jag strax hoppa in i duschen. Tänkte bara lägga in lite bilder från igår! :)


Utsikt från Observatoriekullen.



Det finns fler bilder men det blev såklart ett fel så det gick inte att ladda upp dom.
Men jag försöker ikväll!


Pussar


Tisdag

Godmorgon! Nu ska jag strax dra till musikalen och ha show. Kommer inte sluta förns klockan 9 - 10 ikväll så det blir nog inge bloggande . Vi hörs imorn. Ha det bra!
Pussar

Måndag!

Yees, idag är det måndag och då har jag haft musikal show och det gick hyfsat. Började inte as skratta mitt under pjäsen iaf men nära på. Slutade ungefär vid tre och då väntade Andrea och Agnes på mig utanför teatern och vi gick sen och käka mellis. Vi åkte till Östermalmstorg (vår dans ligger där) och stötte på Jossan och henne killkompis som va knäpp typ ;P Hahah när vi skulle gå sa vi hejdå men ja ba: Tja då! hahaha asså jag brukar INTE säga så. Så vi började AS GARVA ! Typ skrek :p Sen gick vi till vitamin water och skulle ta en dricka men då va de tydligen stängt för hon där inne ba skrek : det är stängt! Hahahah då börja vi as garva igen ? :P Vi va verkligen skit flummiga ! Men det va as kul iaf! Nu måste jag gå och lägga mig. Puss!



det går tyvärr inte att rotera den! :S


<3


OOH YEAH

hejhopp!
Idag har jag vart och käkat lunch med familjen och sen gått på stan med Amanda och Samuel! Vi gick sen och fikade. Vid fem hade vi visning här hemma och det kom typ 10 familjer. Men jag vill inte flytta :( Trivs jätte bra här! Men det är inte säkert att vi gör de ändå ! Imorn börjar skolan igen och det gillar vi inte! Fast måndag, tisdag och onsdag har jag bara musikal! Så det betyder ingen skola för mig :D Imorn har jag dans också och det ska bli super kul för jag har inte träffat många danskompisar på lovet så jag saknar dom riktigt mycket! Allihopa! Nu måste jag plugga lite no -.- Men skriver imornbitti för jag har sovmorgon! :D

Två bilder från Södermöja


Pussar


Hos min sommarkompis!!!

Halloj!
Idag har jag vart på stan med Sofia och sen gick vi och fikade! Nu har vi vart här ett tag och lyssnat på massa gamla låtar! Och spelat robot unicorn attack! Haha. Ikväll ska vi mysa med film och gotte! Vi ska också ta en lååång promenad med lilla Ida :D Hon är så söt!




Pussar


Pictures









Pussar


Tonight is gonna be a good night

Heelloo !
Idag har jag vart på landet hela dagen. Jag ska strax ringa Maja så ska vi bestämma när vi ska ses tror jag :) Hon ska ju sova här ikväll! Vi kommer ha det super mys ! Som alltid. Nu måste jag ta och ringa henne . Hörs senare!



Pussar


Promenad med Coco!

Godmorgon!
Igår kom jag hem från Södemöja och vill bara säga att jag har haft det jätte mysigt ! Efter maten igår mötte jag Ebba igen och vi gick och spela fotboll i vasaparken, haha. Idag ska jag iaf promenera med syrran och Coco. Sen ska vi ta en fika nånstans :) Nu måste jag göra mig iordning för jag ska träffa henne vid elva. Ha det bra!
Pussar

Nu drar jag tillbaka till storstaden.



SöderMöja





Påskägg <3

Heelloo !
Sitter just nu och tittar på Morden I Midsummer (stavning?) Vid nio ska jag titta på nån film/musikal som tydligen ska vara jättebra ! Idag har jag fikat på Ulriksdal och sen vart hos mormor och solat på hennes balkong ! Mysigt ! Imorn ska jag åka till Ebbas landställe och kommer hem på tisdag med Ebba :) Tror att jag kommer blogga för hon har en data därute ! :) Ska till Söder Möja ! Nu ska jag ta och ringa henne och prata om när jag ska åka och så :)



Mitt påskägg som jag sitter och snaskar på!

Pussar


påskafton

Heelloo ! Jag är hemma nu och mormor och farmor är här ! Vi ska äta nån slags påsk middag eller nåt. Jag Agnes och hennes mamma åkte in till Haninge Centrum efter att vi bakat och Agnes köpte två par skor :) Nu ska jag vara lite social så jag måste gå !
Pussar

12.03

Idag vaknade jag och Agnes rätt tidigt och då gick vi upp och bada i vårsolen ! Skit mysigt ! Sen åt vi frukost och städa rummet och sen gick vi ut och åkte fyrhjuling ! Typ en timme, det va också skiit kul ! Nu håller vi på att baka vanilj muffins ! MUMS ! Snart är dom klara !
Kommer inte blogga mycket mer idag för mormor och farmor kommer till oss ikväll och firar påsk typ !
Pussar

flumm!

HAHAHA ! Jag och Agnes är jätte flummiga och har tagit massa flummbilder, vi har också tagit fina bilder som kommer imorn ! Nu ska vi titta på film . Puss !

lillasyster ikväll

hejhopp ! Ska snart dra till agnes men först tänkte jag lägga upp bilder på det jag köpt ! :) Är faktiskt väldigt nöjd . Som sagt ska jag till agnes och vi kommer ha det jätte mysigt. Vi ska hyra film och mysa ! På söndag åker hon till Tunisien och jag kommer sakna henne ! Måste skynda mig.
Älskar den !
Har köpte en vit och blommig klänning och en randig typ strandklänning och en jeans jacka !

Pussar

Harry Potter

Kom hem från musikalen för typ tre kvart sen och har ätit middag nu :) Nu ska vi göra lite popcorn och titta på Harry Potter ! Den sista filmen. Den verkar faktiskt rätt bra . Musikal repet va faktiskt inte så tråkigt. Det va kul! Vi hade hela skolan för oss själv så det va nice ! Vi stod typ och sjöng och körde igenom hela showen. Nu ska jag gå och poppa lite popcorn ! Puss och Kram Skumbanan !

Städa

heelloo !
Nu har jag duschat, ätit frulle, bäddat och plockat undan lite grejer ! Nu ska jag bara städa mitt rum och sen ska jag förmodligen träffa ellinor och mika. Vi ska gå och köpa "matsäck" tills senare idag då vi har rep. Blir väl bara nån macka från nåt cafe. Men nu måste jag skynda mig så att jag hinner träffa dom innan !
osminkad och sne ? :P
Dagens outfit :
slitna jeans och en randig tröja!
Pussar

Godmorgon!

Morsning korsning! Vaknade för ett litet tag sen. Idag ska jag bara va hemma och städa mitt rum -.- och ta det lungt liksom! Sen klockan 4 har jag musikal tränig till klockan 8 ! Men sen är jag äntligen ledig ! Så jäävla skönt med påsklov !! Vet inte riktigt vad jag ska göra, ta det lungt och träffa kompisar! Kanske åka skidor ? :D


Fia när hon var i Thailand! Brun som faan !



just nu.

Pussar


RSS 2.0