romme 2010












Det var lite bilder av väääldigt många bilder från Romme ! :)
Idag är det måndag och första dan på veckan, har haft skola och dans idag och det va väl kul. Imorn är det tisdag och då ska jag till Samuels familj på kvällen på middag! Super trevligt ! Sen är det bara onsdag kvar för på torsdag och fredag är jag ledig ! Wiie !

Pussar


Romme imorn!

hejhej ! Det vart lite ändrade planer idag så jag åkte aldrig till Sickla. Istället gick vi runt på drottninggatan och kollade och jag köpte en jätte söt klänning till somarn ! Hittade också en till klänning jag ska köpa och en jeansjacka ! Imorn ska jag åka till Romme ! YIPPII. ska bli skit kul! Längtar verkligen




 

Pussar


Sickla, I'm on my way !

Idag ska jag och mamma åka till Sickla och kolla lite i affärer och sånt. Ska också möta upp Andrea där och hämta en grej ! :) Sen ska jag bara ta det lungt för imorn ska jag åka skidor och ska va på skolan kvart över sex ! Usch. Nu ska jag hoppa in i duschen !
Pussar

sveriges värsta bilförare

Heellooo
Har pluggat, ätit, badat och tittar nu på Sveriges värsta bilförare ! Det är fan ett helt sjukt program . Haha två av delatagarna blundar när hon kör för att hon tycker det är läskigt :P Aja, har fakiskt inte ätit några våfflor idag :( Det är tråkigt men det får bli nån annan gång . Puss och Kram Skumbanan !
Italien 09 !

våffeldagen

tjululu !
Idag är det torsdag och jag har som vanligt gått i skolan. Tråååkigt ! På söndag kommer dte bli så jävla kul ! Vi ska till Romme med skolan och det kommer verkligen bli grymt kul ! Jag kommer åka med massa roliga personer ! Synd att det bara är en dag :( Menmen. Idag är det våffedagen också ! :D Har inte ätit några våfflor än men det hoppas jag att det kommer bli ! Måste pugga bajs SO nu för jag har prov imorn. Unlike ! ;)

tråkig bild men fastnar inte på bild idag!


Pussar


Tisdag

helloj ! Idag är det tisdag och jag har gått i skolan och senare idag ska jag ha utvecklingssamtal ! Usch. Imorn är det onsdag och då är det dans. Jag har typ inget och berätta. Nu tittar jag på tv och ska göra läxor.

agnes armband på mig ! :)
Pussar

I'm back !

heelloo och förlåt för dålig uppdatering ! Jätte ledsen men har verkligen haft helt fullt upp och helt enkelt inte hunnit. Men jag ska verkligen försöka börja igen. Har inte hänt så mycket nytt. Bara det vanliga. I helgen var jag med agnes och felicia och vi va på fest hos adela. Sen va vi hos felicia och käka glass och titta på massa gamla Paradise Hotel avsnitt ! Om en vecka ska jag åka till Romme med skolan , det kommer bli sjukt kul tror jag ! Bloggar mer imorn sötisar !



vad gör vi ? haha . Vill ha sommar igen

Pussar


längtar

om typ två veckor ska jag dra till romme med skolan ! Ska bli gryymt kul ! Längtar verkligen jätte mycket ! :D Har inte hunnit blogga, men ska börja försöka igen !



BILDBRIST ! men ni får njuta av två snygga bilder på Justin Bieber istället som jag är galen i ! ;)


Pussar


Tisdag

helloo ! Idag har jag gått i skolan till klockan två . Då gick jag och mika hem och det blev lite ändrade planer. Skulle vart med en person men det blev inte av. Jag och mika har kollat på American Pie och vart vid datan och lite sånt. Nu ska vi titta på vänner! Bloggar imorn   !



sötast i världen !


Bilder

Hittade massa gamla bilder på datan. Orkar verkligen inte lägga upp många men kan lägga upp nåra stycken!












Det var lite bilder :)

Pussar


hej vi är flummiga

FISEN ;D
Det känns som att nått är fel..
Grisen & Fisen
PUSS

Bada !

heelloo !
Maja och jag har ikväll ätit goood middag! Vart ute på promenad och tagit lite bilder. Tittat på film och ätit godis och glass! Vi är riktiga godis grisar! ;P Nu tittar vi på lite vänner och ska strax bada :) Mysigt! Bloggar kanske senare !


Imorn ska jag sova hos min snyyygga kompis ebba !

Hur snygg kan man bli ?


fisen&grisen

Nu är fisen här och hon sover här ikväll ! Vi ska mysa, titta på film, ta kort med hennes kamera och MASSA annat ! Längesen vi träffades så det kommer bli riktigt nice !










Pussar


Mysmiddag.

helloo !
Nu ska jag och min syrra börja göra lite middag till oss och samuel :) Vi ska göra tacos, mums!
Så jag måste gå nu ! Och jag kommer inte blogga mer ikväll för efter middan ska jag ju på bio!
Pussar

11.49

Morsning Korsning !
Jag och felicia vaknade nyss och har precis ätit frulle. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men ikväll ska jag på bio. Riktigt nice ! Nu ska vi göra oss iordning.
jag och felicia i somras hos Tanja !
jag och felicia januari 09
julia, jag, felicia, linnea höstlovet 08
Pussar

vår kväll i bilder

Pussar

med prutten

jag kom till felicia vid typ två. då höll vi på med ett kollage , hehe. Sen käka vi lunch och gick ut. Kom hem för ett tag sen och ska snart käka middag och gå ut igen. Bjuder på lite bilder.
haha
Pussar

11.48

godmorgon ! Idag ska jag va med felicia men vi vet inte riktigt vad vi ska göra ? Ikväll ska jag sova hos en tror jag och det blir väl en utekväll så är det nån som vill träffa oss ? :) Ska göra mig iordning snart .
tog den precis.
Pussar

tisdag

heelloo. Idag har jag vart på stan och fikat med min syrra och pappa, skit mysigt! :) Imorn ska jag va med felicia och vi ska sen sova hos varann :) På torsdag ska jag kanske va ed felicia på dan också? :P Och på kvällen gå på bio med samuel, amanda och willy. Vi ska se Alice i underlandet i 3D. och på fredag ska andrea sova his mig :) sen på lördag vet jag inte, kanske träffa ebba? har inte träffat henne nåt!



Pussar


RSS 2.0