Mot slussen

Nu har jag packat allt, fixat mig och ska snart åka till slussen!


Facelook

Packa packa packa

godmorgon! Idag är jag uppe tidigt. Måste packa allt till utö, packade aldrig igår. Ska träffa agnes och andrea 12 i slussen så ska vi åka hem till agnes och träna. Sen tjugo över sex ikväll ska jag på Eclipse! Nice ! Sen åker jag ut till henne uegn och sover där, och sen imornbitti åker vi till utö :)



Pussar


Midsommar bilder + annat









så jävla snygg.. Juste, ingen tog bilder från kvällen. Eller emma tog några som
jag laddar upp när hon skickat dom till mig.

promenaden


vårt fina landskap

Jag och Gunwald




haha..

fina stendörren


konstiga bilder..

sjukt söt hund jag såg idag på ica



I'm back in town

Sho! Är hemma i stan nu. Kom hem vid fyra men då stack jag och mamma ner på stan direkt och köpte flipflops, pilotglasögon och en vanlig svart resväska jag ska ha till utö. Nu lagar vi middag och ska strax äta. Imorn ska jag träffa agnes och andrea och träna och på torsdag drar vi till utö! :D Och kommer hem på söndag tror jag.
flipflop från race marine. Pratar med maja i telefon samtidigt
pilotisarna ;)
facelook

Mysig kväll!

Sho! Titta, jag lyckades ändå blogga idag också! Hade skit mysigt och kul igår. Va ju ute med massa människor och hade skoj! Vi va vid badet och badade och snackade, va påfotbollsplan och typ myste med filtar och sånt, åkte moppe till badet igen och typ prata, frös och bada igen hihi :) Skulle ha sovit i tält ju men efter att lucas skjutsat hem mig somnade jag på soffan.. Great! Så jag kom aldrig till tältet.. Imorn ska jag till Stendörren och sola och bada! Det är typ som skärgården. På tisdag åker jag hem till stan igen, då laddar jag upp bilderna!

Pussar


Jag älskar sommar

Föörlåt! Men man har verkligen inte tid att blogga under sommarn, speciellt inte under midsommar. Kommer inte blogga mycket under sommarn alltså... Men thats life! Hade skit kul igår på midsommar, idag har jag haft lika kul och kommer ha det bäst ikväll också. Har åkt moppe med sebbe, lucas och emil, badat med freja, tuva, sara och emma, spelat fotboll med alla, gått promenad med tjejerna och massa annat. Ikväll ska jag freja, tuva och sebbe tälta! Hihi. Kul som fan ska vi ha :D Nu ska vi snart grilla. Puss på rumpan!
Juste, kan inte hitta min kabel.. men jag laddar iaf upp bilder på tisdag!




sol sol sol

Godmorgon! Hur mår ni? Själv mår jag toppen! Ligger ute på verandan och solar :D Nice ! Det är inte ett moln på himmlen! Äntligen riktig sommar.  På fredag är det midsommar också! Kameran funkar inte så kan inte lägga upp bild från nu.

Saknar dig jätte mycket!


Landet i en vecka

Nu drar jag till landet och kommer hem igen om en vecka! Ska försöka blogga lite ! Puss




Björn Gustafsson

Juste! Idag på tunnelbanan såg jag Björn Gustafsson. Eller han gick förbi mig och jag fick ögonkontakt ! :D Hihi

fan event

Tagna från Tanjas kompis blogg kindofcp !

Premiär !

Har glömt säga att jag och syrran ska gå på premiären av Eclipse onsdag den 30 juni!  I'M SO HAPPY ! Jag verkligen älskar böckerna och filmerna ! Tittade nyss på trailern, guud vad jag längtar ! Aaaah :D
Ooh yeah..

Summer

Hejhej! Idag gick jag till doktorn på morgonen och kollade min korsrygg, har haft ont i den ett bra tag. Sen gick jag och åt frukost typ med samuel, amanda och pappa :) Sen åkte jag och amanda in till stan och jag köpte en bikini och en svart tubtop ! Nu ska jag packa till imorn för då drar jag till landet igen. Puss på rumpan!


Dagens outfit:

Facelook:


haha, bikinin

tubtopen


Gaaalen kväll

Gaaaah! Har haft en galen och helt underbar kväll med tjejorna! Grät och skrek hela tiden! Helt galet! Va ca 50 METER IFRÅN DOM! Men sen på slutet när alla började gå sprang jag ner och va ca 15 METER ! :O Aaaaahh ! Min kamera va paj så jag kunde inte ta några bilder men Thea och Tanja har tagit så jag lägger in så fort dom skickar dom till mig ! Wiie :D Är sjukt lycklig nu ! Hihi, hoppas ni haft en bra kväll för det har jag haft!
på Grand hotel idag. (inte ja som tagit den)
Pussar

biljetten!


Hovet nästa!

Hello! Idag har ja vart hos frisören och slingat håret. Är väldigt nöjd :) Men det kommer bli ljusare också i solen så det är bra. Skulle gått till mika men hinner inte det. Håller på att laga lunch nu för jag kom hem från frisören för inte så länge sen, sen ska jag ju till hovet och se Taylor Lautner och Kristen Stewart! :D Yeeiij ! Nu ska jag snart äta och sen fixa mig . Pöss !



ungefär såhär ser det ut.

ska få se dom här underbara människorna! Fast tyvärr inte Robert Pattinson..

19.57

Sho! Är hemma från landet nu och stannar här till tisdag sen åker jag ut igen. Idag har jag inte gjort mycket, legat på verandan och solat mest. Imornbitti ska jag till frisören och slinga håret! Jipppi :D Sen klockan 3 på odenplan ska jag träffa thea, eden och sofie och åka till hovet och se Taylor Lautner och Kristen Stewart ! :D Fan va nice alltså!
Victorias secret PINK ! :D
Pussar

Landet

Godmorgon! Åkte ut till landet igår morse och ska va här till söndag. Finns nästan ingen täckning här så jag kommer inte blogga mycket. Uppdaterar mig på söndag. Puss!











Älskar dig!

oj suddig, haha



Bilder från torsdag!


Mys med lillasyster

Ha en bra kväll!

mästerkockarna

Ikväll lagar vi pasta med pesto, soltorkade tomater och mozzarella!

videoinlägg


Nytt

Sho! Hade inte med mig några pengar idag men hittade en söt bikini top på h&m som va på rea och kostade 50 kr. Så jag lånade det av ellen och köpte den. Tänkte att man kunde ha det till ett par svarta badbyxor jag har. Lägger upp bild sen. Kameran funkar inte. Nu ska jag äta middag! Sen kanske träffa ebba! Puss på tåån!


det är sånt här mönster men inte sån form, den är trekantig !


Victorias secret

Juste! Eleonor är ju i New York nu och har det bäst antagligen, och hon sa att jag kunde önska mig nåt jag ville ha så då valde jag Victorias secret bodysplash! Dom luktar såå gott! Så hon kommer köpa en sån till mig.. hoppas jag ! :D Nu har jag klätt på mig och allt och ska bara sminka mig sen är jag redo att träffa ellen!
ful pose... aja idag har jag på mig en prickig tröja och ett par jeans shorts!

Ellen!

Sho! Det vart lite ändrade planer. Jag ska istället träffa ellen och gå på stan. Efter det ska vi kanske springa :) Nu måste jag skynda mig! Puss

Ut och springa?

Godmorgon! Det är så konstigt för jag kan inte sova på mornarna... vaknar hela tiden vid 8- halv 9 . Vill sova men det går inte! :S Aja, så nu sitter jag här och tittar på SATC och ska snart äta frulle! Messade emmy och ellen också och undrade om dom ville ut och springa men det har inte levererats än.. sen ska jag städa mitt rum, lägga ansiktsmask, måla naglarna och noppa ögonbrynen! Roligt.. när det är sol och allt !
Pussar

Old memories


Vapiano

Har vart ute och ätit med familjen på vapiano på sturegatan :) Mycket trevligt ställe! Kom precis hem och jag och pappa sitter och tittar på fotboll. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorn men hittar på nåt :)
klubba
Pussar

Gröna Lund bilder




FÄRG

SVARTVIT

FÄRG

SVARTVIT

BARA SVARTVIT

SVARTVIT



Färg eller svartvit, vad tycker ni?


Dagens outfit:

nytvättad och skrynklig skjorta, haha
osminkad

LOVE 2010

shoo! Idag har jag vart med sofia ju! Vi gick på stan tills vi inte orkade mer, då åkte vi hem till henne i danderyd och kolla på saltkråkan. Sen åkte vi in till stan igen och va på nån konsert vid slottet och stod och dansade och gjorde reklam för Cloetta :) Så fick tröjor och godis!. Fast det smaka rövhål så jag åt inget. Det va faktiskt väldigt kul. Va med sofia, dennis och oscar. Haha, vi skicka in ett kärleksmeddelande till nån storbilds skärm och skriv typ våra namn och så. Den slutade vid 10 och då gick jag med dennis och oscar och alla till gamla stan. Sen mötte jag syrran, pappa och samuel som hade vart ute och ätit typ. Då knatade vi hemmåt och nu sitter jag här. Imorn hittar jag på nåt kul! Pöss!


Dennis!



Oscar (orre utan snorre)

Fan va snygga vi är!

Sofia <3 Olivia

Mormor

Godmorgon! Idag gick jag upp tidigare för jag ska till mormor på förmiddan och hjälpa henne handla och så :) Sen ska jag träffa sofia fast jag vet inte riktigt när. Ska ringa henne sen :) Nu måste jag skynda mig o äta och sen duscha! Puss på rumpan!


Sitter och dricker juice

Mys

Kom precis hem från grönan. Va där med maja och vi har haft det super kul! Åkte jetline typ 7 gr på raken så mår lite illa nu.. Nu ska jag mysa med familjen och kolla på film. Pöss! Juste, ska försöka ladda upp bilder från idag imorn och då lägger jag in dom :)
SAKNAR DIG GUMMAN!

utan din närhet är jag inte lycklig

godmorgon. Idag ska jag och maja till gröna lund en stund och sen vet jag inte mer ;) Håller på att göra mig iordning nu. Skulle ha träffat mormor innan men hon kunde inte så istället tar jag det lungt. Klockan 1 ska jag träffa maja på odenplan. Nu ska jag ta nåt att äta men vi hörs
osminkad och nyduschad

Pussar

The last song

Har vart ute hela dagen och kvällen så har inte kunnat blogga. Idag kom jag och maja till jobbet ungefär halv 10. Då fixade vi klart de sista och sen började vi jobba på riktigt liksom. Sen häll vi på till cirka halv fyra. sen åkte vi in till stan och tog en hamburgare och gick på bio och såg The last song. Jättebra film! Rekomenderas. Men väldigt sorglig... Grät faktiskt i slutet. På vägen hem hade jag och maja värsta flumm attacken och skrek av skratt och la oss på marken för vi höll på och kissa på oss. Haha. Nu tittar jag och mamma på fotboll fats ingen är så värst intresserade ;) Imorn skulle jag ha vart med agnes men det blev inte så så jag ska nog va med maja. Pöss!

Mot jobbet!

PÖSS!

Klockren bild!


Sex and the city

shoo! Jag och maja kom precis hem :) Vi har vart ute och gått. Nu tittar vi på sex and the city filmen.. igen. Haha och äter godis! Imorn ska vi upp tidigt och jobba och sen på grönan! Mys! Nu ska jag titta på filmen så puss på rumpan!
gammal bild på oss.

att jobba är tröttsamt

puh! *suck* Har jobbat idag och kan säga att man blir riktigt trött av de.. Men är ändå nöjd att jag har jobbat! Ska jobba imorn också och då ska Maja va med så hon ska sova här inatt så vi kommer upp imorn :) Hon kommer hit snart och då ska vi mysa eller nåt. Vi jobbar från halv tio till 2 typ. Och efter det ska vi till grönan! Mammas jobb ligger ju bredvid så det är nice. Nu ska jag hjälpa mamma att duka. Vi hörs!
Det är svårt att få bilder på en katt..
Pussar

En lyckad avslutning

Här är några bilder från ikväll ! Bilder tagna från Sofia
Hela gänget !
Love you !
Sofia !
Mm, vår härliga grill!
Böghög haha
Myys!

Grekisk sallad + gossip girl

Hejhopp! Kom hem från knytisen/grillningen för en liten stund sen. Vi hade det jätte mysigt! Verkligen super mys. En riktigt bra avslutning. Eftersom vi inte kommer ses på hela sommarn :( tack Thea och Amanda! Nu ska jag äta grekisk sallad och titta på gossip girl! :D
Mums
Pussar

Mot eleonor!

Shoo! Har duschat nu och håller på att göra mig iordning. Ska dra till eleonor så ska vi laga nåt till knytisen. Ska dra nu! Puss
En enkel outfit

Knytis

Godmorgon! Sitter och äter frulle och kollar på vänner. Idag ska jag träffa Eleonor så ska vi laga nåt tillsammans och ta med till knytisen idag. Måste också hitta present till dom. Hur ska jag hinna allt..
Pussar

Tråkigt

Shululu! Har tråkigt. Kul liksom. Skolavslutning och jag är hemma. Aja. Tagit lite bilder i min ensamhet (fast mamma och pappa är ifs här) Haha. Imorn ska jag på knytis klockan 4 hos Thea och Amanda. Mys. Det är för hela klassen! Nu ska jag hitta på nåt. Kolla nån film eller så.
EGO bilder. Så blir det när man har tråkigt

Sommar

Bilder från avslutningen! Tagna från Sofia Netz



ändrade planer.

jahopp. ingen mika ikväll "/ Pappa kom hem och ångrade sig. Jag är nämligen förkyld och då tyckte han inte att jag skulle sova borta.. Bajs. men ska nog träffa dom en liten sund ikväll bara så jag kan säga hejdå och så. För vi kommer inte ses på hela sommarn. :( Sorligt!



Pussar


Mika

Drar till mika nu! Sover där inatt med Fia och Ida :) Pöss!
Såhär ser jag ut nu.

skolavslutning + barnhemmet

fyfaaaan! Jag är livrädd nu. Har vart hemma hos eleonor nu med massa tjejer och vi har sett på Barnhemmet. Skiiit läskig ! Annars då, hade skolavslutning idag och det va väll trevligt. Skööööönt med sommarlov men är lite ledsen ändå. Aja, det går över. Nu ska jag gå till det andra och skrika lite. Haha. Bilder från idag kommer senare, när mika och sofia har lagt upp dom :)






Pussar


Eleonor

God kväll. Eleonor har precis gått, vi tittade på massa kläder och kollade film. Tempelriddarnas skatt. Hihi. Ska till Eleonor imorn klockan 8! Så ska vi göra oss iordning tsm. Ska kolla klart filmen nu. Puss


Saknar er så himla mycket.


Tisdag

Sho! Idag hade jag skola till 12 typ, efter det stack jag, eden, emmy, sofie, thea och amanda till grönan. hihi igen. Var där en stund. Till 5 och sen gick jag till mammas jobb som ligger nästan bredvid. Och nu är jag hemma. Utmattad! Imorn är det skolavslutning ! Kul och tråkigt på samma gång. Kul med sommarlov men tråkigt att inte träffa alla på hela 2 och en halv månad. Har fullt upp i sommar nämligen. Och tråkigt och roligt. Men det är särskilt tråkigt att inte se ... på läääänge. Aja, jag överlever. Nu ska jag snart äta mat sen kolla film och bestämma hur jag ska se ut imorn. Juste, eleonor ska hit också :P



Jag idag i Bellevue

hmm, eleonor gillar inte mina kramar

Sötisar fia och mika

Eleonor och Fia

Pussar

Grönan!

Sjululu! Hade det sjukt kul på grönan med mika, adela och ida. Vi åkte dit och åkte grejer och tjafsade med några killar. Sen gick ida och då åke vi lite sen stod vi och prata med en typ försäljare och då kom de fram en gäng killar i vår ålder och frågade om vi hade en tändare, vi ba hur gamla är ni egentligen? :P aa och så fortsatte de så. Vi tjafasade lite igen och sen spotade adela på en av dom, haha. Dom vart skit sura då och och började jaga oss. haha. Vi sprang runt hela grönan och blev jagade av dom här killarna. Till slut sprang vi in på en toa och andades, haha. Då stod dom utanför och lyckades öppna upp dörren! :S Så då stod vi där eller vi typ gick fort därifrån men så kom dom bakifrån och börja bråka, mest med adela. Så började killen som blev spottad och adela bråka typ. alla kolla, haha. Sen gick vi fort till lustiga huset och då hade dom följt efter så dom va också där inne. Aja sen hände lite till och tillslut gick vi och dom gick. Det va typ de. Har iaf haft skit kul! :D Tack älsklingar.
skrattkammaren
Älskar dig
haha, i pettson&findus värld
sötis adela
Jetline. Älskar dig

Pussar

Försenade bilder.

Sötaste maja!
Olivia <3 Maja
Sisters <3
Hand i hand livet ut
Ett hjärta för oss två
Heart <3
Jag älskar dig
Du är bäst
HAHA.
Ooh yeah

Gröna Lund

Godmorgon! Har sovmorgon idag så det är nice! Fast vet inte exakt när jag börjar :S Slutar 12 idag och då ska jag och ida åka till grönan! Mycket kul! Nu måste jag hoppa in i duschen.
Pussar

Back in town

Är hemma i stan nu. Jag och felicia tog 5 bussen och kom hem för en stund sen. Har haft en riktigt nice helg och veckan kommer bli skön också! På måndag har jag städdag och slutar 12, tisdag har jag hagadag och slutar typ 1-2, och onsdag har jag skolavslutning sen är det SOMMARLOV! :D Fyfan va skönt.



Pussar


Sol&Bad på ingarö

Helloo! Vi var nere och badade och solade och hade det skit mysigt !Det va varmt i vattnet också. Efter det åt vi varsin pannkaka och hoppade studsmatta medans vi sprutade vatten på den. det va skiit kul! Det måste ni testa på! Efter det tog vi mer kort och åt pannkakor igen, haha. Nu sitter vi i andreas rum och lyssnar på justin bieber! :D








Pussar

Bada!

Sho! Nu ska vi åka ner till stranden och bada och sola och ta masa bilder! :D Myysigt! Sen ska vi baka! Hihi.







Pussar

Hajen 3 & 4

Är hemma hos Andrea med felicia och vi har haft en skit mysig och galen kväll! Vi har själva lagat middag, ätit chips, dansat, spelat in sjuka videos och kollat Hajen 3 och lite Hajen 4. Dom är faktiskt rätt bra men inte så läskiga, men är räddare för vatten nu.. Aja, har iaf haft en grym kväll och imorn kommer bli lika bra! Sovgott!
Pussar

Långholmen

Godmorgon! Vaknade för en kvart sen tror jag och såg att andrea hade ringt mig ock smsat :P Så då ringde jag henne och vi bestämde att vi ska ses idag med felicia och kanske några andra och sen ikväll sova hos mig. Vi ska typ till Långholmen och sola och bada! Yippi!. Måste skynda mig nu så jag blir klar, ska träffa dom snart!
haha, nyvaken
Pussar

Fredag!

Sho! Idag har jag haft mina sista lektioner i sjuan! :D Jippi! Vi hade rätt slappa lektioner. På gumpan hade vi vattenkrig! Det va skit kul. Alla va mot alla och vi sprang runt i shorts och top och blötte ner varandra. Alla var verkligen sjukt blöta ;) Så sen hoppade alla i vattnet och badade! Skit mysigt och skööönt! Det låg nämligen en strand precis där vi hade vattenkriget. Det va Bellevue udden! :) Efter skolan gick jag och eleonor hem till mig och ränade min garderob. Skönt, kunde inte stänga den innan. Nu är det typ rensat och klart! Nu sitter vi bara och degar men ska väll hitta på nåt. Ikväll ska jag på bio med Amanda och mamma och se Sex & the city 2 ! Wiiie, älskar serien och filmen ! Kommer bli super nice.
Gårdagens roliga:
Mika: Olivia, är du inte varm?
Olivia: Nee..
Mika: Okej..
10 sekunder senare..
Olivia: ÅÅh, gud vad varmt det är!
Finfina bilder på mig och eleonor.
Pussar

Underbar kväll

Shululu! Har haft det skit mysigt ikväll! Det va jätte kul! Tycker vi ska göra om det kära vänner :D Hoppas maja lägger till bilderna snart från i tisdags! Väntar... Orkar typ inte skriva.


Pussar


Grilla!

Shoo! Ikväll ska jag ut och grilla med massa. Myysigt! Nu är jag, maja, eleonor, mika och emmy hemma hos mig och tar lite bilder. Vi ska snart gå till odenplan och möta dom andra. Vi ska grilla korv och marshmallows! Mums. Nu ska jag vara social!
haha..
Pussar

Det nya

Det rosa shortsen
Klänningen

Onsdag

Sorry för dålig uppdatering! Va inte hemma på heeela dagen igår! Och kom precis hem nu. Igår träffade jag Maja på stan och vi gick och kollade affärer och jag lämnade tillbaka en klänning. Sen köpte jag ett par rosa shorts och en klänning istället :) Mycket nöjd. Vid ungefär halv sex åkte vi till en 50 års fest på gärdet och hade skit mysigt. Kände ingen av dom där men det va iaf ett mysigt ställe med en underbar kompis! Vi tog massa skit fina bilder med hennes systemkamera där. Dom kommer upp senare när hon har laddat upp dom! Nu måste jag plugga NO eftersom vi har prov imorn -.-
Dagens outfit
Söta Maja!
Pussar

RSS 2.0