Måndag bilder

Det va inte alla, men de va dom jag orkade ladda upp

Solna

hejhopp! Idag efter skolan åkte jag, mika och ellinor hem till mika och hämtade lite badkläder och sen åkte vi till Huvudsta och låg i solen vid vattnet och tänkte bada, men det va iskallt! Så bi tog massa bilder istället som jag lägger upp sen för dom har mika! Nu är jag hemma och ska snart äta. Sen plugga NO, ogilla!
Dagens outfit:

Magtröja & Jeansshorts

Pussar

Hemma från landet

Kom precis hem från landet. Ska snart äta. Idag har vi firat mamma som fyller år! Grattis världens bästa mamma! Vi satt i solen och fikade och så, så jag brände mig lite i ansiktet och på bröstet. Hoppas det lägger sig tills imorn bara! Imornbitti ska jag träffa några från klassen klockan åtta och åka till tingsrätten. Vi får se hur de blir. Puss!

Naglar



Målade naglarna igår! Vad tycker ni?
Juste, har glömt att berätta men för några dar sen fick jag reda på att Taylor Lautner och Kristen Stewart
kommer till Sverige 21 juni! :D Jiippii ! Är så glaaaad !


landet

shoo! Ska till landet idag med familjen och Samuel. Mamma fyller år så vi ska fira henne där. Grilla, bada och sånt. Mys! Vet inte hur bra täckning det är där ute men ska försöka hålla mig uppdaterad. Måste gå!


Älskar dig syster!

Pussar

Kul med kameran


Stan

Godmorgon! Ska möta Eleonor klockan 8 så jag ska bara göra en snabbis. Idag efter skolan ska jag nog på stan med Eleonor och kolla på en klänning på bikbok och ett par jeansshorts.

Idag har jag på mig det här:



Pussar


Badar

Heelloo! Ligger i badet och lyssnar på musik! Mys. Idag har jag vart på stan med papi och syrran, köpte present till mamma som fyller år på söndag. efter det gick vi och åt. Imorn ska jag typ ha picknik med några i klassen, om det är fint väder.



Älskar dig super mycket Eleonor!



Pussar


Audition

då var det avklarat! Va riktigt nervös innan men det gick helt ok. Inte bra men ok. Nu väntar jag på svar så får vi se hur det gick...Mötte andrea och felicia innan audition och gick då hem till mig och käka. sen åkte vi dit. Imorn tänkte jag gå på stan iaf, köpa lite som jag vill ha! Och i helgen antingen åka till landet eller va med felicia och andrea på lördag och typ grönan på söndag!
Har fått låna ebbas underbara collegejacka !
Pussar

Instängd

hjääälp! Tittar på skräckfilm med ellinor, ellen, emmy och sofie. Den är jätte äcklig och läskig, hihi sitter och blundar. Den heter Instängd! Ska typ möta andrea sen för vi har audition klockan 19 ! Är skit nervös..


Vill fortsätta gå i er grupp!


Pussar


Träningsvärk!

Ajajaja. Har haft min sista balett lektion idag och vi körde MYCKET styrka ! Har bajs ont i benen och ryggen ! Åkte tunnelbana hem idag med Andrea, Dennis och Oscar. Brukar åka buss så de va lite annurlunda :P Imorn är det tisdag och då slutar jag 2 och sen klockan sju har jag audition...hjääälp! Är neeervööös. Nu ska jag äta mat med syrran och Samuel. Mys!
mm...
Pussar

Söndag

Hej! Igår hade jag ju mer shower och det gick braaa! Det va soligt och skönt ute så när vi hade paus va alla uta vid fontänen och hade mysigt. Efter showen åkte jag, andrea och agnes hem till agnes och åt thaimat. Sen dega vi och kolla på Sällskapsresan och åt chips. Va sjukt trötta så vi somnad vid ett tror jag. Sen vakna vi vid 10 och åt frukost och kolla på Spykids! Sen åkte jag och Andrea hem och nu är jag hemma och har precis ätit lunch. Ska bara ta det lungt nu och ha det skönt .
Pussar

Show

Hemma från showen! Det va riktigt kul men otroligt vaarmt! Och det va kaos! För mycket folk. Hoppas det blir bättre imorn. Sitter och myser och pratar med familjen + Samuel! Imorn har jag show klockan tre. Sen har jag lååång paus och sen ha show klockan halv åtta. Måste vila. Puss !



Mika <3

Sooool!

Shiiit, vad skönt det är ute! Det är verkligen sommar väder :D Det har vart så sjukt varmt att man knappt har kunnat va ute på rasterna, men det har vi såklart ! Imorn har jag idrottsdag med skolan, och efter det ska jag till Maxim och repa och sen ha show på kvällen! Ska ha det på lördag också! Nice ! Nu ska jag packa lite inför imorn och så.

Pussar

Skola imorn.

Japp, imorn ska jag till skolan och träffa Ellinor! Myys. Fast inte mys med lektioner. Och för dig (ida) som envisas med att komentera hela tiden och fråga varför jag inte går till skolan men går på rep och föreställning : Det ska man ju inte, det vet jag. Men nu är det så att jag har show på fredag och lördag och skulle ha genrep igår. Och om man inte kommer får man kanske inte va med på allt. Det va VIKTIGT att man gick. Jag va inte äns med ändå utan satt och titta på. Och när det gäller föreställningen så var det så att en av våra lärare sa att det va viktigt att vi gick på den med för att vi skulle titta och lära oss mer. Så va det med det typ. Men jaja. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar imorn.
en trött olivia
Pussar

få mig att bli frisk.

Godmorgon! Fick inte gå till skolan idag heller. Hade så ont i bröstet att mina föräldrar sa att jag skulle va hemma. Inte kul alltså, har inget att göra här hemma. Vill gå till skolan ! Det är ju roligare än det här iaf. Hoppas bara att jag blir frisk till helgen, har alla mina shower då! Måste bli friisk! Nu ska jag kolla på Saltkråkan.


Ge mig sommar! Papi <3

Pussar

I need you here

usch...mår inte bra. Har ont i kroppen, snorig och ont i huvudet. Hatar att va själv också när man är sjuk. Snart kommer pappa iaf!
Pussar

Sjuk

Godmorgon! Vaknade precis, är nämligen hemma och är sjuk idag. Har jätte snorig och tjock i halsen. Vaknade 5 idag och gjorde lite grejer, Mådde jätte illa. Sen va jag tvungen att lägga mig i soffan och försöka blunda medans ja hade på vänner. Det gick inte så bra så efter en timme ungefär kom mamma upp och såg mig ligga där. Då sa hon att jag skulle lägga mig i sängen igen, så hon hjälpte mig och fixade massa kuddar så tillslut somnade jag igen och har nu precis vaknat. Orkar inte skriva mer men vi hörs sen.
Pussar

Justin Bieber <3


Eclipse

Sitter här och längtar till i sommar då Eclipse kommer ut på bio! Gaahh, jag älskar Twilight. Har iförsej fortfarande inte läst klart treans bok men jag måste se den ändå. Måste ju börja läsa den igen ? Har inget att göra men då vet jag vad jag ska göra nu då! Ska gå och lägga mig i stora sängen och läsa Twilight! Om jag nu kommer in i den igen... Klockan nio blir det Livet på Learkevej med Ben&Jerrys :D
Älskar.
Pussar

Love


HISS ELLER DISS?

Vad tycker ni om mina nya glasögon ? :P Lite på skämt!
Köpte dom mest för att jag tyckte dom va så coola!

What happens in vegas.

Tjena! Sitter och tittar på What happens in vegas och äter lite Ben&Jerrys. Imorn ska jag träffa Andrea så ska vi göra en grej, sen ska vi nog till grönan en stund :) Mysigt! Ska kolla filmen nu, annars hänger jag inte med :P


Älskar er tjejor!

Pussar


Lördag

Hejhopp! Nu har jag vart hos mormor och skurat hennes balkong! Bra olivia! ;) Fick lite pengar för det också :D Solade också samtidigt när jag ändå va där så lite färg har jag fått! Har en rand på magen iaf, som man ser. Efter det åkte jag och mamma till Humlan och va där lite o solen, mysigt! Sen åkte vi hem och köpte glass :P Nu är vi hemma iaf och ska väll ta de lungt eller nåt. Imorn vet jag inte riktigt va jag ska göra. Vill gå på grönan men vet inte med vem isf. Nån som vill gå?
tuggummi
haha hennes ögon blev skumma. Älskar min katt <3
Dagens outfit:
Pussar

Städning

Idag ska jag till mormor och städa hennes balkong. Har lovat att göra det så nu ska det bli av. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra men aja. Igår efter att vi hade sovit hos felicia åkte jag, moa, agnes och julia hem till julia och va där innan träningen. Sen hade vi träning från fyra till halv sju. Sen åkte jag hem till mamma, amanda och samuel och hade det mysigt. Berättar mer om dagarna ikväll :) mÅste skynda mig nu !


Kungsträdgården 06-07

Pussar


Träning

Godmorgon! Igår hade jag, andrea och felciia skit kul kan jag säga! :) Idag ska vi ha träning till halv sju ochs en åka till grönan med massa och sen sova hos felicia. Imorn ska jag förmodligen sova hos Agnes :D Måste gå och hjälpa Andrea och platta hennes hår nu, haha . Puss !
Jag och emilia i funäsdalen

Home Sweet Home

Shulululu! Är hemma hos Felicia nu med Andrea! Vi hade träningn till halv sju sen åkte vi hem till Felle. Vi gick ut och köpte pizza! Mums. Sen duschade vi och skypade lite. Sen sminkade vi oss lite och gick ut till Zinkensdam IP och dansade och körde lite cheerleading. Och sen va det andra personer där också. Vi kom hem för en halv timme sen. Ska kolla på film nu och mysa med lite choklad och cola :) Imorn blir det träning och förmodligen grönan med massa.
Dansgruppen för några veckor sen ;)
Pussar

Dagens outfit:

Jeansshorts
Prickiga strumpbyxor
Svart linne
Grå/beige magtröja

Great...

Godmorgon! Är uppe tidigt idag för det ska komma en gubbe hit om bara några minuter och fixa vårt badrum. Så då va vi tvungna att gå upp tidigt så vi hann duscha, aja. Så jag är typ klar nu. Ska liksom bara sminka mig men vet ni vad jag kom på? JAG HAR SOOVMORGON !! Ååh, fattar ni. Har inte bara gått upp tidigt som vanligt utan också ännu tidigare -.- Tänkte gå och kolla lite på TV eller nåt nu och sen lägga upp dagens outfit. Är inne på mammas jobbdata och den har ingen kamera så det blir sen.


Ikväll ska jag och Andrea sova hos Felicia!


Pussar

Tisdag

Hejhej! Idag har jag haft en riktigt chill dag! Hade som vanligt bara en lektion på morgonen pch de va musik. Sen hade jag håltimme då jag var hemma hos Amanda. Sen efter det hade jag utegympa och vi körde Catch the Flag eller nåt sånt. Det va riktigt kul iaf! Efter det gick jag Eden och Fia och handlade lunch på prisextra. Sen mötte vi Ellinor, Emmy, Thea, Ellen och Amanda och satte oss på en filt i solen på gården och åt lunch. Sen gick Ellinor, Ellen, Thea och Amanda tillbaka till skolan och hade NO medans jag fia emmy och eden hade håltimme, jag fia och emmy låg och solade och lyssnade på musik och sen kom Wille och la sig med oss, haha. Nu ska jag äta!


Pussar


Med det här säger jag godnatt.

Japp, tänkte gå och lägga mig nu. Men jag är inte så trött, men det är ju ändå skola imorn. Är fett glad för en sak som jag nog inte vill säga här i bloggen ;) Hade street och sång idag, det var kul! Vi fick visa upp streeten för den stora gruppen..det va mindre kul. Aja, hörs imorn! Slutar 2 då!



Pussar

Träning

hejhopp! Nu är jag hemma och väntar på Andrea :) Vi ska dra till träningen och ha street och sång. Hade matteprov idag! Det gick sådär. Det var rätt svårt :( Imorn ska jag träffa Ebba! :) Måste gå nu.

Pussar

Gröna Lund

hejhej! Va på Gröna Lund idag med Agnes! Skaffade guldkort. Det va skit kul iaf, måste plugga nu!

Grönan förra året.

Pussar

Efter en otursdag...

är vi äntligen hemma och ska ta ett varmt bad och titta på film! 
Dagens outfit


Love you!



Pussar

Hemma hos lillebror.

Hejhopp! Idag hade jag bara två lektioner sen gick hela klassen ner till Brunnsviken och va ute på sjön, paddla kajak och ålte motorbåt! :) Efter det gick jag hem och åt och sen mötte Andrea! Vi gick runt lite sen mötte vi Agnes och ålte till dansen, vi hade balett (det va aaas jobbigt) och jazz. Det va skojigt! Nu är vi hemma hos Andrea och har vart med söta Elvis och tittat på Sune och vart onyttiga och ätit massa chips. Så jag har vääldigt ont i magen nu...Vi ska mysa och dricka te nu! Cia



Pussar

Toooorsdag!

Shulululu! Idag är det ju torsdag och då har jag ingen träning! Hade spanska prov idag och det gick braa! :D Kunde allt, hihi. Så det är nice! Efter skolan kallade den töntiga PMS killen mig ADHD barn, så det kommer bli lite hämnd imorn...Haha ni fattar inget säkert :P Men jaja. Nu ska jag ta det luungt och plugga lite engelska.
Dagens outfit:
Pussar

I LOVE YOU

Without you, my heart is not completely.


Onsdag

Godkväll! ;P Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Känner att jag börjar bli sjuk..och det vill jag inte va till helgen så nu ska jag vila! Idag har jag haft skola som va helt okej. Sen mötte jag Agnes och Andrea i slussen, så åt vi på donken. Sen åkte vi till träningen och hade pardans! Skitkul som vanligt, och VÄLDIGT jobbigt! Imorn ska jag ha spanska prov...får se hur det går.


Bilder från igår


Gympan igår!


FOOTTBOOLL!


Pussar


Tisdag - pluggdagen

Hejhopp! Har kommit hem från skolan precis. Idag är det tisdag och det är lika med pluggdag. Uusch! Måste plugga spanska för jag har spanska prov på torsdag :( Vi får se hur det går. Har haft en riktigt skön dag. Hade en lektion på morgonen, det va musik, som är kul! Sen hade jag håltimme. Sen hade jag utegympa och spelade fotboll. Sen gick alla för vi hade lunch men jag Fia och Wille stannade kvar och låg i solen och pratade och spelade mera fotboll. Sen gick vi hem efter typ två timmar och hade en typ kvarts lektion. Sen slutade vi! :D
Dagens outfit:
Hade på mig :
Svarta strumpbyxor
Jeans shorts
En svart långärmad med puff axlar.
Pussar

Måndag - Bilder

Heej! Idag har jag gått i skolan och haft träning :) Tänkte lägga in bilder från idag och förra veckan, inte så många men några stycken! :)





På gympan! ;)


Går inte att rotera -.-

Och sen lite bilder på snygga människor


 
Såå snööööggaa ! Jag döööörr <3

Pussar


klädbilder kommer.

Bilderna på mina nya kläder kommer imorn tror jag. Har inte min syrras data nu så jag kna inte ta kort. Har den den med dålig kamera så det får bli imorn! Nu ska jag titta på tv och äta glass!




När jag inte har några bra bilder kommer det bli Justin bieber bilder.


Så här ser min katt ut när han vilar...


Jag är dålig på att blogga.

Förlåt att jag inte bloggat på länge men har haft fullt upp helt enkelt! Det är mycket nu på sista tiden. Jag har iaf haft en riktigt rolig helg! I fredags hade jag träning till kvart över åtta men jag Agnes och Andrea fick gå tidigare för att vi skulle hinna med en buss ut till Brunn. I Brunn "firade" vi valborg med hennes klasskompisar också typ. Vid typ halv elva kom Andreas pappa och hämtade oss, så åkte vi hem till henne och käka grillat! Mums :D Sen myste vi massa med godis, chips och vit chokladmouse! Vid tre somnade vi. Sen nästa dag hoppade vi studsmatta och tog roliga kort. sen åkte jag och Agnes hem. Och sen på kvällen igår så va jag på 50 års fest! Jätte kul faktiskt. Va med Hjalle och Olle hela kvällen, haha. Vi hade mycket skojigt ! ;) Kom hem vid halv fyra och somna på en gång och vaknade sen vid halv ett idag. Riktigt skönt att få sova ut. Då åkte jag till mormor och typ fika och satt på balkongen och försökte sola lite :P Nu är jag hemma och pluggar spanska. Ikväll ska vi mysa med film tror jag! I torsdags köpte jag föresten en jeans skjorta, en blommig kjol och ett par jeans shorts (som jag kanske ska lämna tillbaks) Är mycket nöjd med det jag köpte! :D
Pussar

RSS 2.0